Ανεβαίνει η θερμοκρασία στην TV: Μενεγάκη, Καραβάτου και Μπάρκα στις παραλίες

Ανεβαίνει η θερμοκρασία στην TV: Μενεγάκη, Καραβάτου και Μπάρκα στις παραλίες

Ποζάρουν με μαγιό και ανεβάζουν τη θερμοκρασία.

Το πρώτο Σαββατοκύριακο του Ιουλίου είναι εδώ κι επίσημα. Τι και αν έχει συννεφιά και ίσως και κάποιες βροχές αργότερα μέσα στη μέρα, οι celebrities φόρεσαν τα μαγιό τους, έφυγαν διήμερο και παρά το γεγονός πως δεν κάνει τόση ζέστη σήμερα, εκείνες ανέβασαν τη θερμοκρασία κατά πολύ.

Ελένη Μενεγάκη, Κατερίνα Καραβάτου, Δανάη Μπάρκα και Κατερίνα Καινούργιου έδωσαν το παρών στο Instagram feed σου και σου θύμισαν πως το καλοκαίρι είναι κι επίσημα εδώ.

Στο μεταξύ εδώ μπορείς να δεις πως αποχαιρέτισαν οι celebs τον Ιούνιο, αν δεν το έχεις ήδη δει

Στην Άνδρο η Ελένη Μενεγάκη

Ακόμη ένα καλοκαίρι βρίσκει την Ελένη Μενεγάκη στην Άνδρο, στο αγαπημένο της μέρος. Η παρουσιάστρια που από την νέα τηλεοπτική σεζόν θα βρίσκεται και πάλι στους δέκτες σου μέσα από τη συχνότητα του Mega κάνει τις διακοπές της στην Άνδρο και φυσικά μοιράζεται στιγμές μέσα από το Instagram account της.

Το πρωί του Σαββάτου (3/7/21) ανέβασε την πρώτη φωτογραφία της με μαγιό για φέτος και ήταν φυσικά εκθαμβωτική... και κορμάρα οκ.

Η Κατερίνα Καραβάτου με το ολόσωμο μαγιό της «έριξε» το Instagram

Λίγο νωρίτερα η Κατερίνα Καραβάτου ανέβασε μια φωτογραφία με τον γιο της Αρίωνα, συμπληρώνοντας στο caption έναν διάλογο που είχε μαζί του. Και ναι, μπορεί ο διάλογος αυτός να ήταν αρκετά αστείος και αλλόκοτος, όμως την παράσταση έκλεψε –προφανώς- το κορμί της Κατερίνας Καραβάτου.

«-Μαμά, θέλεις να φας κι εσύ λίγο ροδάκινο…..; -Αρίωνα, θέλω να φάω εσένα….

(Πραγματικός διάλογος)», έγραψε η Κατερίνα Καραβάτου, όμως εμείς δεν μπορέσαμε να πάρουμε τα μάτια μας από πάνω της. Απίστευτο σώμα δεν συμφωνείς;

H φωτογραφία της Δανάης Μπάρκα με μαγιό έκρυβε μια λυπηρή ιστορία

Η Δανάη Μπάρκα περνά κάποιες δύσκολες στιγμές, αφού μέσα σε μία εβδομάδα έχασε δύο πολύ αγαπημένους της ανθρώπους. Ωστόσο εκείνη με χαμόγελο τους μνημόνευσε κάνοντας μας να τη χειροκροτήσουμε ξανά για τον τρόπο σκέψης της.

«Τι σκέφτεστε κοιτώντας αυτή την φωτογραφία; Προσωπικά σκέφτομαι πάντα παρατηρώντας την φύση πόσο μικροί είμαστε-μεταφορικά & κυριολεκτικά. Πως υπερδιογκώνουμε την ύπαρξη μας εδώ, θεωρώντας ότι όλα εξαρτώνται από εμάς, θεωρώντας ότι όλα γυρνάνε γύρω από εμάς, όλα γυρνάνε γύρω από τα άγχη για την δουλειά, για τα χρήματα, για το τι θα πει ο κόσμος, για το πως θα φαινόμαστε στους γύρω μας, ενώ στην ουσία είμαστε περαστικοί από έναν πλανήτη που μας φιλοξενεί κι εμείς οφείλουμε να βρούμε το «γιατί» ήρθαμε.

Μεγαλώνοντας ανακαλύπτω ότι ήρθαμε απλά για να ζήσουμε, για να αγαπήσουμε, για να γελάσουμε, για να δοκιμάσουμε, για να διασκεδάσουμε, για να φροντίσουμε, για να δημιουργήσουμε. Και όταν πια φύγουμε-με ένα ζευγάρι παπούτσια κι ένα ρούχο που θα επιλέξει οποίος μείνει «πίσω»- τι αφήνουμε;

Το αν ήμασταν καλοί άνθρωποι, αν ήμασταν δίκαιοι, αν ήμασταν ευγενικοί, αν ήμασταν αστείοι, αν ήμασταν καλοί με τους γύρω μας, αν αφήσαμε κάτι καλό στην κοινωνία.. γιατί όντως αυτά μετράνε. Είναι κρίμα να το αντιλαμβανόμαστε όταν αποχαιρετάμε κάποιον ή όταν ακούμε κάτι στενάχωρο, αυτή όμως είναι η αλήθεια.

Θα ήταν μαγικό να επικεντρωνόμασταν εκεί κι όχι σ’ όλη την υπόλοιπη οχλαγωγία που δημιουργούμε εμείς οι ίδιοι. Αυτή την εβδομάδα, μέσα σε 6 μέρες, αποχαιρέτησα δυο αγαπημένους μου ανθρώπους. Τον θείο μου, που ζούσαμε για αρκετά χρόνια στο ίδιο σπίτι, και τον μπαμπά του @christos_chatzipanagiotis, τον παππού Μένανδρο που είναι συνδεδεμένος με την παιδική μου ηλικία και τις διακοπές στο Πλωμάρι. Σε κάθε θάνατο-ακόμα και σε μη κοντινά μου πρόσωπα-ξεριζώνεται η καρδιά μου και δεν χωράει στο μυαλό μου ότι δεν θα ξαναδώ αυτούς τους ανθρώπους.

Μετά σκέφτομαι τι να κάνω έτσι ώστε από εκεί ψηλά να είναι περήφανοι και χαρούμενοι για μένα οι προσωπικοί μου άγγελοι που δυστυχώς αυξάνονται όσο περνάνε τα χρόνια. Αγάπη, φροντίδα, μοίρασμα, ανθρωπιά, αλληλεγγύη, ενσυναισθηση.

Να αγαπάτε, πριν γίνουν οι άνθρωποι αόριστος.

Να το δείχνετε πριν «χάσετε» αυτή την δυνατότητα.

Εις το επανιδείν θείε μου.

Εις το επανιδείν παππού Μενανδρε», έγραφε η Δανάη και αναρωτιόμαστε πόσο δίκιο έχει.

Στην Ύδρα η Κατερίνα Καινούργιου

Τελευταία αφήσαμε την Κατερίνα Καινούργιου, η οποία περνάει το Σαββατοκύριακό της στην Ύδρα. Η παρουσιάστρια που ολοκλήρωσε εχθές (2/7/21) την εκπομπή της για φέτος, έφυγε για σαββατοκύριακο και μας έδειξε κάποιες φωτό από την μαγευτική Ύδρα.


https://www.instagram.com/p/CQ1LLE6Bw7x

Φυσικά θαυμάσαμε και το κορμί της μέσα στο ολόσωμο μαγιό της, αλλά περίμενες τίποτα λιγότερο από την Κατερίνα;

Δες στη gallery τις φωτογραφίες τους.