Γενέθλια για τη Βίκυ Καγιά: Δες πώς ήταν πριν από 10, 20 και 30 χρόνια

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Γενέθλια για τη Βίκυ Καγιά: Δες πώς ήταν πριν από 10, 20 και 30 χρόνια

Έγινε 43 και είναι στα καλύτερά της.

Η σημερινή μέρα είναι ιδιαίτερη για τη Βίκυ Καγιά, η οποία έχει τα γενέθλιά της. Από το πρωί της Κυριακής παρουσιάστρια και μοντέλο ανεβάζει repost stories στο Instagram account της, όπου της εύχονται χρόνια πολλά για τα γενέθλιά της.

43 κεράκια στην τούρτα της σβήνει σήμερα η Βίκυ Καγιά, και φυσικά το γιόρτασε ανεβάζοντας μια φωτογραφία με μαγιό. Ναι, καλά βλέπεις. Στα 43 της η Βίκυ Καγιά έχει αυτό το σώμα και εμείς δεν μπορούμε παρά να θαυμάσουμε το θέαμα.

Θυμάσαι πώς ήταν η Βίκυ Καγιά πριν από 10, 20 και 30 χρόνια;

Ένα από τα πολλά stories που ανέβασε η Βίκυ Καγιά στο account της, ήταν ένα κολάζ φωτογραφιών χωρισμένο σε τέσσερα κομμάτια, το οποίο έδειχνε την παρουσιάστρια, στα 33 της, στα 23 της, αλλά και στα 13 της χρόνια.



Εσύ θυμάσαι καθόλου πώς ήταν τότε η Βίκυ; Από το βίντεο πάντως και όσο βλέπουμε τις φωτογραφίες, η Βίκυ Καγιά είχε τη στόφα μοντέλου από πολύ μικρή ηλικία και αυτό αποδεικνύεται ακόμη και σήμερα.

Βίκυ Καγιά: Η φωτογραφία της με μαγιό που έκανε ακόμη και τον Καράβα να σχολιάσει (pics)

Η παρουσία της στο GNTM

Τη φετινή τηλεοπτική σεζόν που ξεκινάει από Σεπτέμβρη πάντως δεν θα τη βλέπεις μέσα από το GNTM σαν κριτή και παρουσιάστρια, αφού αποφάσισε να αποχωρήσει από το reality μοντέλων.

Μπορείς όμως να την απολαμβάνεις μέσα από το shopping star, αλλά και τον ρόλο της παρουσιάστριας στο Dancing With The Stars όταν αυτό ξεκινήσει να προβάλλεται. Ξέρουμε πως GNTM και Βίκυ είναι ένα και το αυτό, όμως θα πρέπει να συνηθίσεις χωρίς εκείνη φέτος.

P.S: Διαβεβαίωσε πάντως με δηλώσεις της πως θα κάνει αρκετά guests στο GNTM 4.

Δες στη gallery παρακάτω περισσότερες φωτογραφίες της με μαγιό.