Η Χριστίνα Κοντοβά δημοσίευσε τις πιο τρυφερές φωτογραφίες με την ανάδοχη κόρη της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Χριστίνα Κοντοβά δημοσίευσε τις πιο τρυφερές φωτογραφίες με την ανάδοχη κόρη της

Έχεις δει πιο όμορφη εικόνα από αυτή;

Εδώ και μερικά 24ωρα η Χριστίνα Κοντοβά βρίσκεται στην Ουγκάντα, όπου και επέστρεψε για να συναντήσει και πάλι την ανάδοχη κόρη της, Ada. Αυτή τη φορά βέβαια δεν επέστρεψε μόνη της, αλλά με τον σύντροφό της Τζώνη Καλημέρη.

Μάλιστα ανέβασε ήδη στο Instagram account της φωτογραφίες με τη μικρή Ada που δεν χορταίνουμε να βλέπουμε.

Χριστίνα Κοντοβά: Η συγκινητική photo με τη μαμά της και το σχόλιο του Καλημέρη

Οι τρυφερές φωτογραφίες και το μήνυμα της Χριστίνας

Η Χριστίνα Κοντοβά επέστρεψε και πάλι στην Ουγκάντα για να κρατήσει στην αγκαλιά της τη μικρή Ada, που σύντομα θα γίνει κι επίσημα κόρη της. Σε αυτό το ταξίδι, όμως, έχει μαζί της τον επί χρόνια σύντροφό της, Τζώνη Καλημέρη.

Στις 2 Ιουλίου 2021 η Χριστίνα έκανε ένα story από το αεροδρόμιο, το οποίο έλεγε: «Να βρείτε κάποιον που να στηρίζει και τα πιο τρελά σας όνειρα». Αυτή τη στιγμή είναι ήδη με τη μικρή Ada και οι φωτογραφίες που ανέβασε δεν μπορούν παρά να σε κάνουν να «λιώσεις» από το cuteness και την τρυφερότητα.



«Δυο μέρες προσπαθούμε να χορτάσουμε αγκαλιές… δεν χορταίνουμε όμως #adoptingADA #uganda», έγραφε στην ανάρτησή πριν από τέσσερις περίπου ώρες, η οποία έχει συγκεντρώσει πάνω από 20 χιλιάδες likes.

ckontova 190122032 1215666865558444 5318986256191833155 n

Η αποκάλυψη για την υιοθεσία

Με ένα post στο Instagram η Χριστίνα Κοντοβά είχε ανακοινώσει δημόσια ότι πρόκειται να προχωρήσει σε υιοθεσία.

«Adopting Ada. Τους τελευταίους μήνες ζω στην Ουγκάντα, εκτός απο λίγες εβδομάδες που έχω επιστρέψει στην Ελλάδα κυρίως για επαγγελματικούς λόγους. Ζω στην Καμπάλα για το κοριτσάκι που κρατώ στην αγκαλιά μου, για την οποία αυτή τη στιγμή είμαι ανάδοχη μητέρα εως ότου την υιοθετήσω.

Είναι ένα ταξίδι που έχει ξεκινήσει πριν περίπου έναν χρόνο και είναι το ταξίδι της ζωής μου.... Δεν θυμάμαι πότε ακριβώς γεννήθηκε η επιθυμία μου να υιοθετήσω και δεν έχει σημασία.

Έγινε όμως σκοπός μέσα απο τα ταξίδια μου στην Αφρική με την ActionAid (που δεν έχει καμία σχέση με υιοθεσίες αλλά έτσι ήρθα σε επαφή με την Αφρική και την αγάπησα) και μετά απο μια σειρά γεγονότων τον Φεβρουάριο του 2020 βρέθηκα στα γραφεία της Διεθνούς Κοινωνικής Υπηρεσίας στην Αθήνα για να ξεκινήσω τον φάκελο μου και τη διαδικασία αξιολόγησής μου για υιοθεσία.

Ο φάκελος έφτασε στην Ουγκάντα το περασμένο καλοκαίρι και μπήκα σε λίστα ως υποψήφια θετή μητέρα. Λίγο καιρό μετά μπήκε στη ζωή μου η Έιντα. Η διαδικασία της αναδοχής στην Ουγκάντα διαρκεί περίπου 12 μήνες κατα τους οποίους θα πρέπει να μένω κυρίως στη χώρα. Αφού συμπληρωθεί ο χρόνος αναδοχής θα προχωρήσω σε επίσημη υιοθεσία.

Είναι δύσκολη διαδικασία και ταυτόχρονα μαγική. Χρειάστηκα αποθέματα δύναμης που δεν ήξερα ότι έχω, μου γεννήθηκαν πρωτόγνωρα συναισθήματα, έχω λυγίσει πολλές φορές αλλά έχω αυτή την αγκαλιά! Και τους δικούς μου ανθρώπους που είναι πάντα εκεί... στην άλλη άκρη της γραμμής... Μακριά αλλά πάντα κοντά! Και τους επόμενους μήνες θα ζω στην Ουγκάντα.

Στην Ουγκάντα αυτή την στιγμή βρίσκονται στην ίδια διαδικασία περίπου 20 οικογένειες Ελλήνων. Σε αυτό τα «ταξίδι», από την αρχή, είναι δίπλα μας ο Τζώνη», έγραφε στο post της.


https://www.instagram.com/p/CNKvJMALWIP

Η τρυφερή ανάρτηση με την ανάδοχη κόρη της για τη γιορτή του πατέρα

Στις 20 Ιουνίου 2021 ήταν η γιορτή του πατέρα και ο Τζώνη Καλημέρης γιόρτασε που γίνεται μπαμπάς για 4η φορά. Σε story που ανέβασε τότε η Χριστίνα, απαθανατίζοταν ο σύντροφός της, Τζώνη Καλημέρης, ο οποίος έπαιζε και αγκάλιαζε τη μικρή Ada με τη σχεδιάστρια να αφήνει το σχετικό gif για την γιορτή του πατέρα και να γράφει το hashtag: #4η_φορά_μπαμπάς.



Δες όλες τις φωτογραφίες που ανέβασε με την Ada σήμερα η Χριστίνα στη gallery παρακάτω.