Χριστίνα Κοντοβά: Η συγκινητική photo με τη μαμά της και το σχόλιο του Καλημέρη

Χριστίνα Κοντοβά: Η συγκινητική photo με τη μαμά της και το σχόλιο του Καλημέρη

Ετοιμάζεται να της φέρει το 5ο της εγγόνι!

Η υιοθεσία της Ada από τη Χριστίνα Κοντοβά

Η Χριστίνα Κοντοβά είναι ένας άνθρωπος που γενικά προσπαθεί να κρατάει την προσωπική της ζωή όσο γίνεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Όταν, όμως, ήρθε στη ζωή της η Ada, τα πράγματα εκ των πραγμάτων απέκτησαν μία πιο δημόσια κατεύθυνση.




Η φωτογραφία της Κοντοβά με τη μαμά της

Έχοντας ταξιδέψει αρκετές φορές στην Αφρική με την Action Aid, η κίνησή της να υιοθετήσει ένα παιδάκι ήρθε περισσότερο ως φυσική συνέχεια. Πλέον, μιλάει στη μαμά της για το 5ο της εγγόνι και, όπως αποκάλυψε μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, σύντομα θα της γνωρίσει την Ada.

Χριστίνα Κοντοβά: Η συγκινητική εξομολόγηση για την υιοθεσία ενός παιδιού από την Ουγκάντα

«Με τη μαμά μου, στην παραλία που ερχόμασταν όταν ήμουν παιδάκι. Και τώρα μιλάμε για «μαμαδίστικα», άλλωστε θα της φέρω το 5ο εγγόνι! #lifeisbeautiful #momanddaughter»

https://www.instagram.com/p/CQB9O2LLBdF/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όπως θα δεις στην παρακάτω gallery, ο σύντροφός της, Τζώνη Καλημέρης, έσπευσε να αφήσει το δικό του γλυκό σχόλιο στη φωτογραφία.

Το συγκινητικό κείμενο

Μερικές ώρες πριν το post, η Κοντοβά αποκάλυψε στο κοινό ένα υπέροχο σχέδιο που ενώνει το γράμμα της Ada (A) με αυτό του επίθετού της (C), συνοδεύοντάς το από ένα εμπνευσμένο κείμενο.

https://www.instagram.com/p/CP-yodQrwBS/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Χριστίνα Κοντοβά: Ο συγκινητικός αποχωρισμός από την μικρή Άντα πριν την υιοθεσία

«Ο @nikoskarokisart σχεδίασε την ιστορία μου και την περιέγραψε με τον πιο μοναδικό τρόπο:

Η ένωση δυο ίσων ανθρώπων , με την μεγαλύτερη να έχει στην αγκαλιά-φροντίδα-έννοια της τη μικρούλα , που έρχεται από «πάνω» ως δώρο θεού. Και με τις δυο να θέλουν να ενστερνιστούν διαφορετικούς κόσμους (το ανοικτό γίνεται σκούρο και το σκούρο ανοικτό). Έτσι το «Α» συναντά το «C» ( @ckontova ) η Ada αποκτά επώνυμο-αγκαλιά και η Christina αποκτά φως , αφού ολοκληρώνεται αυτό που πραγματικά είναι και οι δυο μαζί. Ένα αστέρι.

Ένα για μένα κι ένα για εκείνη...»