Gwen Stefani-Blake Shelton: Παντρεύτηκαν κρυφά!

Gwen Stefani-Blake Shelton: Παντρεύτηκαν κρυφά!

Το ζευγάρι είχε αρραβωνιαστεί εν μέσω πανδημίας Covid-19 και τώρα ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Τον τελευταίο καιρό είχαν φουντώσει οι φήμες ότι η Gwen Stefani και ο σύντροφός της, Blake Shelton, ετοιμάζονται να παντρευτούν. Πολλοί ήταν εκείνοι, μάλιστα, που έσπευσαν να πουν στα μέσα Ιουνίου ότι το ερωτευμένο ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου χωρίς να το καταλάβει κανείς! Ο λόγος; Ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι που κοσμούσε το χέρι της τραγουδίστριας, αλλά και ένα Instagram post που έγραφε: «She is getting married».

https://www.instagram.com/p/CP_NeQXBB27

Gwen Stefani- Blake Shelton: Αυτό θα είναι το τραγούδι που θα χορέψουν στον γάμο τους

Ο μυστικός γάμος της Gwen Stefani

Δεν υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία πως η Gwen Stefani και ο Blake Shelton παντρεύτηκαν. Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου το Σάββατο 3 Ιουλίου 2021, μέσα σε λιγότερο από έναν μήνα από τις φήμες που φούντωσαν.

Η μυστική τελετή πραγματοποιήθηκε στο οικογενειακό αγρόκτημα Shelton στην Οκλαχόμα, όπου σύμφωνα με την PageSix, το ζευγάρι έχτισε ένα παρεκκλήσι με σκοπό να παντρευτεί εκεί. Στον γάμο παρευρέθηκαν ελάχιστοι καλεσμένοι.

https://www.instagram.com/p/CN0KQsmh0Fo

Η γνωριμία με τον Shelton

Η Gwen Stefani και ο Blake Shelton γνωρίστηκαν το 2015 όταν και οι δύο συνεργάστηκαν στο «The Voice» και βρέθηκαν στην κριτική επιτροπή. Τον Ιούλιο του ίδιου έτους και μετά από τέσσερα χρόνια γάμου, ο Shelton κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τη δεύτερη σύζυγό του, Miranda Lambert.

Με τη σειρά της, η Gwen Stefani αιφνιδίασε τους fans της όταν ανακοίνωσε ότι χωρίζει με τον επί 13 χρόνια σύζυγό της, Gavin Rossdale, με τον οποίο έχει αποκτήσει τρία παιδιά.

Από τη στιγμή που η Stefani και ο Shelton δημοσιοποίησαν τη σχέση τους, έχουν συνεργαστεί αρκετές φορές σε τραγούδια, όπως τα «Nobody but you», «Happy Anywhere» και «You Make it Feel Like Christmas».



Το ζευγάρι ανακοίνωσε τον αρραβώνα του τον Οκτώβριο του 2020. Ο Shelton έκανε πρόταση γάμου στην 52χρονη star με ένα τεράστιο, διαμαντένιο μονόπετρο με τους δυο τους πλέον να απολαμβάνουν τις πρώτες μέρες τους ως παντρεμένοι.