Το αστρονομικό ποσό που ο γιος της Liz Hurley έχασε από τη διαθήκη του πατέρα του

Sabine Camhi
Το αστρονομικό ποσό που ο γιος της Liz Hurley έχασε από τη διαθήκη του πατέρα του

O Damian Hurley 19 ετών, έχασε μέρος της τεράστιας περιουσίας του πατέρα του.

 

Ο γιος της Elizabeth Hurley, Damian, αποκλείστηκε από τη διαθήκη του πατέρα του, επειδή γεννήθηκε εκτός γάμου, και σύμφωνα με δημοσιεύματα έχασε περίπου 180 εκατομμύρια.

Την Παρασκευή, η ηθοποιός, 56 ετών, μοιράστηκε την απελπισία της, αφού ο 19χρονος γιος της αποκληρώθηκε από την οικογένεια του αείμνηστου πατέρα του, επιχειρηματία Steve Bing, ο οποίος αυτοκτόνησε πέρσι στα 55 του χρόνια.

Σοκαρισμένη η Hurley με την αυτοκτονία του πρώην: Όσα αποκάλυψε στο Insta



Ενώ ο Steve δεν είχε μια σχέση με τον γιο του για το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του, είχε αρχίσει να χτίζει μια πιο σταθερή σχέση όταν ο Damian έγινε 18 ετών. Ο πατέρας του Steve, ο Peter Bing, ωστόσο, είχε προσπαθήσει να κρατήσει τον εγγονό του, γιο της Elizabeth και την 23χρονη ετεροθαλή αδερφή του, Kira Bonder, έξω από την οικογενειακή κληρονομιά.

Ενώ ο Steve είχε νικήσει επιτυχώς τον πατέρα του στο δικαστήριο για να ανατρέψει την προσπάθειά του να αποκλείσει και τα δύο του παιδιά από την οικογενειακή κληρονομιά – ο Peter κατάφερε να κερδίσει την έφεση που έκανε.


https://www.instagram.com/p/CBxghm9l1xU

Ο Peter το πέτυχε αυτό αφού ο Damian και η ετεροθαλής αδελφή του – η οποία είναι κόρη της πρώην παίκτριας τένις Lisa Bonder, 55 ετών – γεννήθηκαν εκτός γάμου.

Μιλώντας στο Daily Mail, η Hurley είπε πως «όταν ο Stephen αυτοκτόνησε, πέθανε πιστεύοντας ότι έχει φροντίσει για τα παιδιά του, ξέρω ότι ο Stephen θα ήταν σήμερα συντετριμμένος».

* Φωτογραφίες: Instagram page @damianhurley1 και @elizabethhurley1