Τελικός Survivor: Ο Γιώργος Κόρομι φόρεσε τζιν παντελόνι και δεν θα τον αναγνωρίσεις

Πατούλια Κατερίνα
Τελικός Survivor: Ο Γιώργος Κόρομι φόρεσε τζιν παντελόνι και δεν θα τον αναγνωρίσεις

Οι αφίξεις στον τελικό του Survivor ξεκίνησαν.

Ο τελικός του Survivor ξεκίνησε και οι αφίξεις των παλιών παικτών έλαβαν χώρα κανονικά στο Γαλάτσι. Σάκης Κατσούλης και Ηλίας Μπόγδανος διεκδικούν τον τίτλο του φετινού Survivor και το έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Στο χτεσινό ημιτελικό, ο Γιώργος Κόρομι ήταν ο πρώτος που αποχώρησε κατακτώντας τελικά την τέταρτη θέση, ενώ λίγες ώρες αργότερα, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη κατακτούσε την τρίτη θέση.

Οι πρώτες δηλώσεις του Κόρο:

Ο Γιώργος Κόρομι, ήταν ένας από τους παίκτες που βρέθηκαν από την πρώτη ημέρα στο ριάλιτι επιβίωσης. Ο Γιώργος επέστρεψε και στο Instagram και στους περίπου 34.000 followers του ενώ στις πρώτες δηλώσεις του μετά το τέλος της πορείας του στο Survivor, δήλωνε ευγνώμων για την εμπειρία.

«Ήρθα στον ημιτελικό. Ευχαριστώ όλο τον κόσμο που με στήριξε και έφτασε ως εδώ. Πραγματικά ήταν μια μοναδική εμπειρία. Έζησα απίστευτες στιγμές, ειδικά με τους τέσσερις φιναλίστ που είμαστε μαζί τόσο καιρό. Τους έχω μέσα στην καρδιά μου όλους και τον κόσμο που ήταν μαζί μας. Ο κόσμος που μας έβλεπε μας έδινε δύναμη, ήταν κάτι μοναδικό, ήταν μαζί μας. Τους ευχαριστώ όλους»!

Και συνεχίζει:


https://www.instagram.com/p/CQ7EfwRgRmA

Kαι μπορεί να συνηθίσαμε τον Κόρο με το ίδιο σορτσάκι στην παραλία, όμως για τον Τελικό του Survivor, ο παίκτης όμως φρόντισε στον τελικό του Survivor να είναι μαυροντυμένος με τζιν παντελόνι!

Τα μούσια δεν κόπηκαν και ο Κόρο δεν θυμίζει πια τον εαυτό του με το ξυρισμένο κεφάλι πριν το ριάλιτι επιβίωσης, όμως μας εντυπωσίασε με την φροντισμένη του εμφάνιση!