Survivor: Ο Σάκης Κατσούλης νικητής, οι πρώτες δηλώσεις και τα επικά σχόλια στο Twitter

Survivor: Ο Σάκης Κατσούλης νικητής, οι πρώτες δηλώσεις και τα επικά σχόλια στο Twitter

Τα επικά σχόλια μετά την μεγάλη νίκη του νεαρού επιχειρηματία.

Με έναν συγκινητικό τελικό στο Άλσος Βεΐκου έριξε αυλαία το φετινό Survivor. Λαμπεροί καλεσμένοι καθώς και οι περισσότεροι συμμετέχοντες έδωσαν το «παρών» στο φινάλε του ριάλιτι επιβίωσης που καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό. Οι οικογένειες των φιναλίστ ήταν εκεί με όλους να μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τους αντιπάλους των παιδιών τους.

Η αγωνία «χτύπησε κόκκινο»



Η ανακοίνωση του αποτελέσματος έγινε λίγο μετά τη 1 ενώ προηγουμένως οι τηλεθεατές είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν live act από την Ελευθερία Ελευθερίου, τον Πάνο Καλλίδη και τον Ντάφι (Τριαντάφυλλο). Οι ψήφοι καταμετρήθηκαν και όπως μας πληροφόρησε ο Γιώργος Λιανός η διαφορά ανάμεσα στους δύο παίκτες ήταν πολύ μικρή και το αποτέλεσμα κρίθηκε κυριολεκτικά «στον πόντο».

Ο Σάκης Κατσούλης ωστόσο κατάφερε και συγκέντρωσε περισσότερες θετικές ψήφους από τον Ηλία Μπόγδανο και πήρε την πρωτιά, το τρόπαιο καθώς και το χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ.



Τελικός Survivor: Ο Σάκης Κατσούλης είναι ο μεγάλος νικητής (pics+vid)

Οι πρώτες δηλώσεις του Σάκη ως νικητή

https://www.instagram.com/p/CQ9wt1kAkaQ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για το υπέροχο έπαθλο, αν και έπαθλό μας ήταν όλα όσα ζήσαμε στο Survivor. Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας, δεν έχω λόγια να το περιγράψω, είναι τόσα πολλά αυτά που θέλω να σας πω αλλά είναι μόλις λίγα δευτερόλεπτα μετά την κατάκτηση του τροπαίου... Πραγματικά νιώθω υπέροχα, είμαι ευτυχισμένος και αυτό οφείλεται σε εσάς και για άλλη μια φορά σας ευχαριστώ πάρα μα πάρα πολύ.

Οι δηλώσεις της Μαριαλένας μετά τη νίκη του Σάκη

«Πήγε στην οικογένεια το έπαθλο. Έκλεισε η φωνή μου από τα συνθήματα για τον Σάκη. Είμαι πολύ συγκινημένη. Ο ένας στήριξε τον άλλον και πραγματικά είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που το πήρε ο Σάκης. Ποια πρόταση γάμου; Εγώ είμαι single, δεν είμαι σε σχέση. Αυτό που βλέπατε με τον Σάκη στην τηλεόραση, αυτό ήταν. Τίποτα παραπάνω, τίποτα λιγότερο. Εγώ σίγουρα πρέπει να κάνω μια συζήτηση με τον Γιώργο Λιβάνη. Αυτό. Από εκεί και πέρα τι να σας πω; Εγώ γενικά είμαι ένας άνθρωπος πολύ αυθόρμητος, που ότι νιώθω το λέω. Αυτή είμαι και δε θα αλλάξω για κανέναν. Ήθελα να είμαι στη δυάδα του τελικού. Να ήμουν εγώ και ο Σάκης. Όχι ότι ο Ηλίας δεν το άξιζε» δήλωσε χαρακτηριστικά στις κάμερες η παίκτρια.

Το φινάλε

Οι Survivors τραγούδησαν αγκαλιασμένοι το τραγούδι που εμπνεύστηκε ο Τριαντάφυλλος και ο Ηλίας Μπόγδανος αποκλειστικά για τον λαμπερό τελικό και κάπως έτσι έριξε αυλαία το φετινό ριάλιτι επιβίωσης.



Πηγή κεντρικής: @survivorgreece