Survivor: Η δήλωση του Ντάνου για τη νίκη του Σάκη Κατσούλη

Survivor: Η δήλωση του Ντάνου για τη νίκη του Σάκη Κατσούλη

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ήταν ο νικητής του Survivor 2017!

Χθες το βράδυ (5/7/2021) πραγματοποιήθηκε ο τελικός του Survivor στο Άλσος Βεϊκου με μεγάλο νικητή τον Σάκη Κατσούλη. Ο 30χρονος παίκτης κέρδισε το έπαθλο των 100.000 ευρώ με το Twitter να παίρνει «φωτιά» από τα θετικά σχόλια.

Σε αυτήν τη νίκη δεν αντέδρασαν μόνο οι fans του Σάκη Κατσούλη στο Twitter, αλλά και ο νικητής του πρώτου Survivor, Γιώργος Αγγελόπουλος (aka Ντάνος).

Τελικός Survivor: Ο Σάκης Κατσούλης είναι ο μεγάλος νικητής (pics+vid)

Το post του Ντάνου

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού ότι ο Σάκης Κατσούλης είναι ο μεγάλος νικητής του φετινού Survivor, ο Ντάνος έσπευσε να κάνει ένα post στο Instagram. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος θυμήθηκε τη δική του νίκη το 2017, ενώ δεν παρέλειψε να ευχηθεί και στον Σάκη Κατσούλη.

https://www.instagram.com/p/CQ9mVQMD-KV

«5/7/2017 Χωρίς εσάς τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο. Σας ευχαριστώ για όλα. Συγχαρητήρια στον νικητή του #survivor2021», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Η στιγμή της ανακοίνωσης της νίκης

Η αγωνία έφτασε στο κατακόρυφο τη βραδιά του τελικού του Survivor! Ο κόσμος περίμενε καρτερικά να ακούσει ποιος θα είναι ο νικητής του reality show. Ο Ηλίας Μπόγδανος ή ο Σάκης Κατσούλης;



Μετά από τέσσερις ολόκληρες ώρες ψηφοφορίας, λοιπόν, και μετά από τα τραγούδια των Τριαντάφυλλου, Ελευθερίας Ελευθερίου, Πάνου Καλλίδη, το τελικό αποτέλεσμα ανακοινώθηκε με τον Σάκη Κατσούλη να κερδίζει το έπαθλο.

Στον χώρο του Άλσους Βεϊκου επικράτησε πανικός με τον κόσμο να χειροκροτεί για το αποτέλεσμα.