Ελένη Μενεγάκη: Ποζάρει με λεοπάρ μπικίνι και δείχνει το κορμί της χωρίς ρετούς (photos)

Ελένη Μενεγάκη: Ποζάρει με λεοπάρ μπικίνι και δείχνει το κορμί της χωρίς ρετούς (photos)

Η παρουσιάστρια είναι στα καλύτερά της και αυτό βγαίνει προς τα έξω.

Διανύουμε τις πρώτες μέρες του Ιουλίου και ήδη οι διάσημες Ελληνίδες έχουν φροντίσει να μας δείξουν πόσο όμορφα περνούν στις παραλίες της χώρας, αλλά και πόσο υπέροχα κορμιά διαθέτουν. Σήμερα στο απόλυτο summer mood μάς έβαλε με το post της στο Instagram η Ελένη Μενεγάκη, η οποία φρόντισε να μας δείξει και πόσο ωραίο σώμα διαθέτει.

Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ο Δημήτρης Ουγγαρέζος: Η απάντηση θα πρέπει να είναι ναι!

Η Ελένη με αρετουσάριστο κορμί

Η Ελένη Μενεγάκη βρίσκεται στον δικό της καλοκαιρινό παράδεισο, στα Άχλα της Άνδρου, και φρόντισε να μας δείξει πόσο όμορφα περνά στο κυκλαδίτικο νησί. Η ξανθιά παρουσιάστρια πόζαρε με «καυτό», λεοπάρ μπικίνι στην πισίνα του ξενοδοχειακού συγκροτήματος του συζύγου της και για άλλη μια φορά μάς απέδειξε ότι διαθέτει υπέροχο κορμί.

https://www.instagram.com/p/CQ077j5Lc29

Η Ωραία Ελένη ανέβασε τη θερμοκρασία στα ύψη με τις hot, αρετουσάριστες πόζες της δίπλα στην πισίνα, αλλά και μέσα στο νερό, πάνω στη φουσκωτή χελώνα της. Η παρουσιάστρια έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση, νιώθει άνετα με το σώμα της και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Στην παρακάτω gallery μπορείς να δεις φωτογραφίες αυτές, αλλά και μερικές ακόμη στις οποίες η Ελένη ποζάρει με μαγιό!

Η Ελένη… πάει Mega

Στις αρχές Απριλίου 2021 το Mega ανακοίνωσε την επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη στην τηλεόραση για την ερχόμενη σεζόν.

«Tο MEGA ανακοινώνει τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη. Η αγαπημένη παρουσιάστρια επιστρέφει στο κανάλι απ’ όπου ξεκίνησε την επαγγελματική της διαδρομή. Η Ελένη, με την αυθεντικότητα και τον αυθορμητισμό της έγινε όλα αυτά τα χρόνια η καλύτερη παρέα για εκατομμύρια τηλεθεατές.



Τολμηρή και δημιουργική παρουσίασε διαφορετικές τυπολογίες εκπομπών και σύστησε στο τηλεοπτικό κοινό ταλαντούχους συνεργάτες.

Μετά από έναν χρόνο απουσίας από την τηλεόραση επιστρέφει τώρα στο πρώτο της σπίτι, έτοιμη για μια καινούρια αρχή με πολλές νέες ιδέες!

Το Μεγάλο Κανάλι την καλωσορίζει θερμά. Οι τηλεθεατές θα έχουν τη χαρά να την απολαύσουν καθημερινά στο ανανεωμένο και γεμάτο εκπλήξεις νέο πρόγραμμα που προετοιμάζει το κανάλι για τη σεζόν 2021-2022».