Brad Pitt-Angelina Jolie: Ξανά στα δικαστήρια όχι για τα παιδιά τους- Αυτό που διεκδικούν σαν τρελοί

Brad Pitt-Angelina Jolie: Ξανά στα δικαστήρια όχι για τα παιδιά τους- Αυτό που διεκδικούν σαν τρελοί

Ποιο σημαντικό  περιουσιακό τους στοιχείο έχει γίνει το μήλο της έριδος...

Φαίνεται πως το πολύκροτο αυτό διαζύγιο δεν έχει τέλος! Και μπορεί το κύριο μέλημά τους να είναι η κηδεμονία των παιδιών τους όμως απ' ό,τι φαίνεται υπάρχουν πολλά ακόμα που τους δένουν (αλλά και τους χωρίζουν παράλληλα).

Ο λόγος για την Angelina Jolie και τον Brad Pitt οι οποίοι γι΄ακόμα μια φορά βρέθηκαν στο δικαστήριο, ώστε να μπορέσουν να γεφυρώσουν τη ρήξη στην οποία έχουν επεισέλθει ως ζευγάρι και ως κηδεμόνες. Last but not least το ένα και μοναδικό περιουσιακό στοιχείο που έχουν ακόμη από κοινού αποτελεί μήλον της έριδος και για τους δύο stars.

Τι διεκδικούν σαν τρελοί

Μιλάμε φυσικά για την μεγάλη και άκρως κερδοφόρα επιχείρηση κρασιού που είχαν μαζί, την οποία θέλει να πάρει στην κυριαρχία του ο Pitt εξ ολοκλήρου όσο το δυνατόν συντομότερα.


https://www.instagram.com/p/CJ_icq0nDRI

Η Jolie από την άλλη μεριά, μόλις υπέβαλε έγγραφα ζητώντας από έναν δικαστή να άρει μια περιοριστική εντολή για τη μεταβίβαση των περιουσιακών τους στοιχείων, η οποία τέθηκε αυτόματα σε ισχύ όταν ξεκίνησε η διαδικασία διαζυγίου. Η εταιρεία Nouvel, LLC, η γαλλική εταιρεία που περιλαμβάνει το οινοποιείο τους, έχει γίνει αυτή τη στιγμή αυτό που ποθούν και οι 2 πιο πολύ.

Μπορεί να υπάρχει συνηθισμένη διαδικασία η οποία ακολουθείται σε τέτοιες περιπτώσεις όπως αυτές, αλλά τώρα η Angie φαίνεται πως χρειάζεται να αρθεί το πάγωμα της διαδικασίας, ώστε να μπορεί να πουλήσει το μερίδιό της σε τρίτο πρόσωπο (και όχι στον Brad), μια συμφωνία που φαίνεται προφανώς να πέφτει στο τραπέζι, αλλά χρειάζεται τη βοήθεια του δικαστηρίου.

Διαζύγιο Brangelina: Μεγάλη ήττα για την Angelina Jolie, καλά τα νέα για τον Brad Pitt

Οι δικηγόροι της σημειώνουν ότι επικοινώνησαν και με τη νομική ομάδα του Brad με την ελπίδα να επιλύσουν τα πράγματα χωρίς να χρειαστεί επίσημη ακρόαση, αλλά σύμφωνα με το TMZ ο δικηγόρος του Pitt είπε ότι θα επανέλθει σύντομα στην υπόθεση. Η Angelina λέει ότι ανησυχούσε για την αθέτηση της συμφωνίας αν τα έβρισκαν εξωδικαστικά, οπότε ζήτησε από τον δικαστή να παρέμβει.

Πώς απόκτησαν το οινοποιείο

Ο Brad Pitt και η Angelina Jolie, όσο διάστημα ήταν μαζί, είχαν δημιουργήσει το δικό τους chateau στη Γαλλία. Μπορεί οι δρόμοι τους να χώρισαν, όμως έπρεπε όλα αυτά τα χρόνια να παραμείνουν 2 καλοί συνεργάτες. Στο chateau αυτό, το διάσημο ζευγάρι παράγει από το 2012 βραβευμένα ροζέ, κρασιά και πριν από λίγους μήνες ήρθε η στιγμή να ανακοινώσουν το νέο προϊόν τους: το «Fleur de Miraval», μια ροζέ σαμπάνια σε περιορισμένο αριθμό φιαλών που είχε ανακοινωθεί τον περασμένο Ιανουάριο και θα κάνει το ντεμπούτο της στις 15 Οκτωβρίου στην αμερικανική αγορά.



«Για μένα» εξηγεί ο Brad Pitt σε συνέντευξη που παραχώρησε στο PEOPLE «η σαμπάνια βγάζει ως δια μαγείας συναισθήματα εορτασμού, ποιότητας, κύρους και πολυτέλειας. Αλλά η ροζέ σαμπάνια είναι σχετικά άγνωστη. Με το προηγούμενο της επιτυχίας μας με το Μιραβάλ στην Προβηγκία, θελήσαμε να προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε το αντιπροσωπευτικό εμπορικό σήμα της ροζέ σαμπάνιας, εστιάζοντας τις προσπάθειές μας μόνον σε αυτό το χρώμα».


Fleur de Miraval

Η «Fleur de Miraval» είναι το αποτέλεσμα ολοκλήρωσης ενός πενταετούς project, το οποίο εδώ και καιρό καλυπτόταν με πέπλο μυστηρίου. «Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και είμαι πολύ υπερήφανος για αυτό», τόνισε ο Pit, ο οποίος στο λανσάρισμα είχε βρεθεί στο Μιραβάλ για να οριστικοποιήσει τις λεπτομέρειες της πρώτης έκδοσης της ροζέ σαμπάνιας (20.000 φιάλες).