Natural beauty! Η Lady Gaga ποζάρει χωρίς μακιγιάζ και είναι άλλος άνθρωπος

Τσακιρίδου Χριστίνα
Natural beauty! Η Lady Gaga ποζάρει χωρίς μακιγιάζ και είναι άλλος άνθρωπος

Η 35χρονη τραγουδίστρια είναι απλά αγνώριστη.

H Lady Gaga είναι με διαφορά μία από τις πιο εκκεντρικές και καταξιωμένες τραγουδίστριες της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας. Η 35χρονη pop star είναι στα καλύτερά της και απολαμβάνει στο έπακρο το καλοκαίρι. Πρόσφατα γιόρτασε με όλα τα #littlemonsters (όπως αποκαλεί τους φανς της) την 10η επέτειο από την κυκλοφορία του επικού της album "Born this way".

Η επετειακή έκδοση του album "Born this way Tenth Anniversary" κυκλοφορεί ήδη με τα εμβληματικότερα κομμάτια του να περιλαμβάνονται σε νέες όμως εκδοχές διαφόρων καλλιτεχνών.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείς να θυμηθείς την συγκινητική στιγμή όπου η Lady Gaga παρέλαβε το βραβείο Oscar για το τραγούδι "Shallow".



Το no makeup video

https://www.instagram.com/p/CRAaRjDD5FU/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η 35χρονη pop star δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου ποζάρει εντελώς αμακιγιάριστη και είναι απλά αγνώριστη. Στο βίντεο, το φυσικό δέρμα της Gaga έλαμπε στον ήλιο και τα μαλλιά της φυσούσαν ελαφρά στον άνεμο καθώς κρατούσε με το χέρι της το γυμνό της στήθος.

«Μακάρι η καρδιά σου να λάμπει όπως ο ήλιος» έγραψε χαρακτηριστικά η Lady Gaga και οι εκατομμύρια φανς της την αποθέωσαν. Aξίζει να σημειωθεί πως το video συγκέντρωσε περισσότερες από 10 εκατομμύρια προβολές και εκατοντάδες χιλιάδες σχόλια.

Η pop star είναι σήμερα αγνώριστη

ladygaga5

Η Lady Gaga το 2011.

Η παλιά εικόνα της Lady Gaga με έντονο μακιγιάζ, ψηλοτάκουνα τακούνια και απίστευτα εκκεντρικά ρούχα δεν έχει καμία σχέση με την σημερινή pop star. Η βραβευμένη τραγουδίστρια είναι πιο όμορφη από ποτέ ενώ το στυλ της έχει αλλάξει ριζικά. Δεν είναι λίγες μάλιστα οι φορές που παραδίδει μαθήματα body positivity και αυτοπεποίθησης μέσα από τα posts της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ladygaga2

Πηγή φωτογραφιών: @ladygaga

Φιλαράκια: Φοίβη και Lady Gaga τραγουδούν μαζί το λατρεμένο Smelly Cat! Πρέπει να το ακούσεις!



Στη gallery που ακολουθεί μπορείς να δεις τις πιο πρόσφατες φωτογραφίες της τραγουδίστριας για να διαπιστώσεις την αλλαγή στην εμφάνισή της.