Rebel Wilson: Ποζάρει με μπικίνι μετά των απώλεια κιλών και υποκλίνεται ακόμη και ο πρώην της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Rebel Wilson: Ποζάρει με μπικίνι μετά των απώλεια κιλών και υποκλίνεται ακόμη και ο πρώην της

Ένα σχόλιο «φωτιά» άφησε ο Jacob Busch στη photo της πρώην αγαπημένης του.

Παρά το γεγονός πως το 2020 ήταν μια δύσκολη χρονιά για όλους, η Rebel Wilson έβαλε έναν στόχο στην αρχή της, να κάνει κάτι καλό για τον εαυτό της. Αποφάσισε να χάσει βάρος και έτσι δούλεψε σκληρά όλη τη χρονιά για να το πετύχει. Και όχι μόνο το πέτυχε, αλλά το έκανε και νωρίτερα από το deadline που είχε ορίσει με τον διατροφολόγο της.

Την έχεις δει πολλές φορές από τότε, και με μαγιό και με εσώρουχα, κολάν γυμναστικής κ.ο.κ και το σώμα της είναι πραγματικά απίστευτο. Μάλιστα, η αλλαγή στην εμφάνισή της έκανε ακόμη και τον πρώην σύντροφό της να σχολιάσει την ανάρτησή της.

Η Rebel Wilson αποκάλυψε την άσκηση που έκανε και έχασε 27 κιλά

Η αλλαγή στο σώμα της Rebel Wilson

Η 40χρονη ηθοποιός έχει πετύχει έναν πολύ σημαντικό στόχο και έκτοτε απολαμβάνει τη νέα της εμφάνιση ανεβάζοντας φωτογραφίες στο Instagram account της. Τον Αύγουστο του 2020 που την είδαμε για πρώτη φορά με την απώλεια των 20 πρώτων κιλών, η Rebel Wilson βρισκόταν στα 83 κιλά και της έμεναν ακόμη 8 για να ολοκληρώσει τον στόχο της μέχρι το τέλος του χρόνου. Και η 40χρονη ηθοποιός τα κατάφερε, φτάνοντας στον στόχο της, έναν μήνα νωρίτερα.


https://www.instagram.com/p/CQWLELsLy5b

Με ένα story στο Instagram account της, η Rebel μας έδειξε το αποτέλεσμα της ζυγαριάς της, το οποίο ήταν και σχεδόν μισό κιλό κάτω από τον αρχικό της στόχο. «Έφτασα τον στόχο μου, ενώ μου απομένει ακόμη ένας μήνας. Παρόλο που δεν επρόκειτο για έναν αριθμό κιλών, αλλά για να είμαι υγιής, χρειαζόμουν μια απτή μέτρηση για να έχω ως στόχο και αυτός ήταν τα 75 κιλά», εξήγησε στην ιστορία της στο Instagram, μαζί με μια φωτογραφία που έδειχνε ότι έχει ήδη φτάσει 74,6 κιλά.

«Θέλω να κάνω ένα live στο Instagram μου την Τρίτη το βράδυ όταν επιστρέψω στις ΗΠΑ για να μοιραστώ πράγματα μαζί σας και να ευχαριστήσω όλους για την υποστήριξή τους. Επομένως έως τότε… υπομονή», πρόσθεσε τότε η ηθοποιός.

Οι φωτογραφίες της 40χρονης ηθοποιού και το σχόλιο του πρώην της

Πριν από μερικά εικοσιτετράωρα η Rebel Wilson ανέβασε στο Instagram account της μια σειρά από φωτογραφίες με μαγιό και δεν μπορείς να μην τη θαυμάσεις . Η αυτοπεποίθησή της έχει ανέβει στα ύψη ... Οι φωτογραφίες στο Instagram της έχουν συγκεντρώσει πάνω από 300 χιλιάδες likes και φυσικά ένα σχόλιο που μάλλον κανείς δεν περίμενε να δει.

Ο πρώην σύντροφος της ηθοποιού, Jacob Busch, αναγνώρισε την προσπάθεια της πρώην αγαπημένης του και δεν μπόρεσε να μην της σχολιάσει στο post. Δεν ξέρουμε αν το σχόλιο του έκρυβε κάποιο άλλο υποννοούμενο, όμως αξίζει να αναφερθεί. Ο Jacob άφησε 2 emoji φωτιές κάτω από τη φωτογραφία της Rebel, με το σχόλιό του να συγκεντρώνει περίπου 200 likes.



Η Rebel έχει παραδεχτεί πως θα συνεχίσει την συντήρηση της κι αν χάσει και κανένα κιλό επιπλέον, θα το χαρεί ιδιαίτερα!