Η Rebel Wilson αποκάλυψε την άσκηση που έκανε και έχασε 27 κιλά

Η Rebel Wilson αποκάλυψε την άσκηση που έκανε και έχασε 27 κιλά

Αυτή η άσκηση τη βοήθησε

Αν μπορούσαμε να βάλουμε έναν άνθρωπο δίπλα στο hashtag #bodygoals για το 2020, αυτός θα ήταν η Rebel Wilson. Κάθε χρόνο με την έλευση της νέας χρονιάς είθισται να βάζουμε κάποια resolutions και μέσα σε αυτά είναι πάντα και το να χάσουμε κάποια κιλά, αυτά κυρίως που παίρνουμε μέσα στις γιορτές. Η Rebel Wilson αποφάσισε να κάνει μια αλλαγή στη ζωή της και το σώμα της, και κάπως έτσι μέσα στο 2020 έβαλε ως στόχο να φτάσει τα 75 κιλά.

Το χρονικό διάστημα που έβαλε στον εαυτό της ήταν μέχρι το τέλος του χρόνου, και όμως εκείνη τα κατάφερε. Και όχι απλά τα κατάφερε, το έκανε κι έναν μήνα νωρίτερα φτάνοντας μάλιστα και σχεδόν μισό κιλό κάτω από τον στόχο της. Ήταν το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Νοεμβρίου, όταν η Rebel Wilson μέσα από το Instagram της με μία φωτογραφία ανακοίνωσε πως είναι 74,6 κιλά και έφτασε τον στόχο της ένα μήνα πριν βγει ο χρόνος.

Αφού λοιπόν το resolution της στη λίστα πήρε ένα μεγάλο «tick», η 40χρονη ηθοποιός αποκάλυψε και ποια ήταν η άσκηση που τη βοήθησε να να φτάσει τον στόχο της. «Ξέρω ότι είμαι τυχερή κι έχω πρόσβαση σε πραγματικά καταπληκτικούς personal trainers. Αλλά θέλω να ξέρετε ότι η πλειοψηφία της άσκησης που έκανα φέτος ήταν να βγαίνω βόλτα για περπάτημα», ανέφερε η Rebel στο Instagram. «Είναι δωρεάν, μπορείτε να το κάνετε και είναι ασφαλές».

«Το περπάτημα είναι ο καλύτερος τρόπος για μένα –για τον τύπο του σώματός μου– να μεταβολίσω το λίπος», πρόσθεσε. «Από τη φυσική πλευρά, η μεγαλύτερη συμβουλή μου, παιδιά, είναι να βγείτε και να περπατήσετε. Αν μπορείτε να κάνετε έστω και μια ώρα, αυτό είναι που μου αρέσει, όταν πηγαίνω για περπάτημα, και είναι το καλύτερο. Απλά έχετε το σώμα σας σε κίνηση».

Και μετά από αυτό είναι δυνατόν να μην τη χειροκροτήσεις; Με απλό περπάτημα και προσήλωση στον στόχο της κι έχασε 27 ολόκληρα κιλά.