Η πρώτη εμφάνιση της Melania Trump μετά την αποχώρησή της από τον Λευκό Οίκο

Η πρώτη εμφάνιση της Melania Trump μετά την αποχώρησή της από τον Λευκό Οίκο

Σύμφωνα με το PEOPLE, η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ θα περάσει το καλοκαίρι της με τον 15χρονο γιο της, Barron.

Μετά από την αποχώρησή της από τον Λευκό Οίκο, η Melania Trump δεν έχει κάνει καμία δημόσια εμφάνιση. Οι εικασίες για το τι θα ακολουθούσε μετά από αυτή την αποχώρηση ήταν πολλές. Κάποιοι μιλούσαν για χωρισμό με τον Donald Trump, κάποιοι άλλοι πως θα συνέχιζε να μένει στη Ν.Υόρκη μόνη της ενώ κάποιοι άλλοι υποστήριζαν πως θα έπεφτε με τα μούτρα στην δουλειά...

Η τελευταία φορά που την είδαμε ήταν ντυμένη στα μαύρα.



Τον περασμένο Ιανουάριο η πρωην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, φορώντας ένα top Chanel jacket, ένα μαύρο στενό μάλλινο φόρεμα Dolce & Gabbana, και συνδυάζοντάς το look με μαύρη croco Birkin δερμάτινη τσάντα του οίκου Hermes, έμοιαζε πολύ δυσαρεστημένη με την αποχώρησή της από την προεδρική κατοικία.

Τότε η επιλογή του look της είχε σχολιαστεί αρκετά καθώς το μαύρο σύνολο -όπως σημείωσαν οι ειδικοί- δεν ήταν καθόλου τυχαίο. Ίσως η πρώην Πρώτη Κυρία ήθελε να εκφράσει με το συγκεκριμένο dress code τα συναισθήματά της...

MELANIA8

7 μήνες μετά, η Melania έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση, καθώς ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτησε να βγαίνει από το Trump Tower στο Μανχάταν την περασμένη Τρίτη. Ήταν μια σπάνια εμφάνιση για την 51χρονη πρώην πρώτη κυρία, η οποία δεν έχει φωτογραφηθεί δημόσια από τον Ιανουάριο.

Πού εθεάθη

Πηγές του περιοδικού PEOPLE αναφέρουν πως η Melania και ο 15χρονος γιος της Barron θα μοιράσουν το χρόνο τους μεταξύ της κατοικίας τους στο Μανχάταν και της εξοχικής τους κατοικίας στο Bedminster για όλο το καλοκαίρι.

Όσον για τον σύζυγό της; Ο πρώην πρόεδρος, παραμένει επί του παρόντος στο Bedminster, όπου πραγματοποίησε συνέντευξη τύπου για να ανακοινώσει αγωγές εναντίον αρκετών digital κολοσσών. «Ενώ το Palm Beach είναι η κύρια κατοικία τους, οι Trump πηγαίνουν μπρος-πίσω από τη Νέα Υόρκη στο Νιου Τζέρσεϋ κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου», δήλωσε άνθρωπος που βρίσκεται κοντά στον πρώην Πρόεδρο Donald Trump.

Τι αποκαλύπτουν οι βιογράφοι της Melania Trump για τον γάμο της με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ

H Melania στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την αποχώρησή της από τον Λευκό Οίκο, επέλεξε να φορέσει ενα ανοικτόχρωμο σύνολο. Με λευκό παντελόνι και λευκό top, προτίμησε να συνδυάσει το καλοκαιρινό της look με ένα καφέ σακάκι, λευκή τσάντα και λευκές μπαλαρίνες. Αυτό που προκάλεσε έκπληξη σε όλους είναι η επιλογή των φλατ παπουτσιων, καθώς η Melania Trump μας έχει συνηθίσει -σε κάθε εμφάνισή της- να φορά ψιλοτάκουνες γόβες.


https://www.instagram.com/p/CRDlk01t9pb/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πόλλα έχουν ακουστεί για την συμβίωση με τον σύζυγό της. Η νέα της αυτή εμφάνιση πυροδότησε επιπλεον σχόλια καθώς επέλεξε να εμφανιστεί μόνη της. Πηγή αναφέρει γι' αυτό στο PEOPLE πως «Η Μελάνια είναι πιο ευτυχισμένη όταν είναι με τα μέλη της οικογένειάς της, συμπεριλαμβανομένου του γιου της. Δεν είναι χαζή, απλά ξέρει πώς να χειριστεί τη ζωή της για να την κάνει όσο το δυνατόν πιο ικανοποιητική».


https://www.instagram.com/p/CRBA74gtFs-/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σε αντίθεση με την προηγούμενη σύζυγο του Donald Trump, Ivana, η οποία «αγαπούσε να δουλεύει όσο και ο σύζυγός της», η Melania προτιμά να περνά ποιοτικό χρόνο με τη δική της οικογένεια. «Η Μελάνια μεγάλωσε διαφορετικά και ήθελε να δει τους γονείς και την αδερφή της να απολαμβάνουν πολλά από αυτά που έχει να προσφέρει», λέει η ίδια πηγή.

Μια άλλη πηγή της οικογένειας λέει ότι με όλες τις έρευνες γύρω από τον πρώην πρόεδρο, η Melania προτιμά να μείνει έξω από το προσκήνιο. «Δεν της άρεσε ποτέ ο έλεγχος του Τύπου και το μισεί περισσότερο τώρα» λέει η πηγή. «Θα κάνει ό, τι μπορεί για να αποφύγει τη φωτογράφιση ή τη συνέντευξη. Παραμένει χαμηλών τόνων, απολαμβάνοντας τη ζωή της με την οικογένειά της».