Η Μαρία Μπεκατώρου πιο fit και σέξι από ποτέ στην παραλία (photos)

Η Μαρία Μπεκατώρου πιο fit και σέξι από ποτέ στην παραλία (photos)

Η παρουσιάστρια είναι σε απόλυτα καλοκαιρινή διάθεση και απολαμβάνει τις βουτιές της.

Η Μαρία Μπεκατώρου μας κρατούσε συντροφιά όλη τη σεζόν μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 και το παιχνίδι "Still Standing". Η παρουσιάστρια του YFSF αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και είναι σε άκρως καλοκαιρινή διάθεση, απολαμβάνοντας τις διακοπές της στα Ελληνικά νησιά.

Μετά την επίσκεψή της στην Σύρο όπου συνάντησε καλούς φίλους και κολύμπησε στα νερά της πρωτεύουσας των Κυκλάδων, η όμορφη παρουσιάστρια συνέχισε το tour της και επισκέφθηκε το νησί των ανέμων.

Πιο ανανεωμένη από ποτέ

https://www.instagram.com/p/CREYhQ-hDBO

H Μαρία Μπεκατώρου βρίσκεται σε άριστη φόρμα αφού όπως έχει η ίδια δηλώσει ακολούθησε ένα ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής θέλοντας να απαλλαγεί από μερικά περιττά κιλά. Σήμερα η παρουσιάστρια είναι πιο fit από ποτέ με αποτέλεσμα κάθε ρούχο και μαγιό να δείχνει απλά υπέροχο επάνω της.

Η παρουσιάστρια δημοσίευσε μια φωτογραφία της από την Μύκονο όπου την βλέπουμε να απολαμβάνει το cocktail της φορώντας ένα μαύρο cut-out ολόσωμο μαγιό που αναδείκνυε το καλλίγραμο κορμί της. Την εμφάνισή της ολοκλήρωσαν τα μαύρα γυαλιά ηλίου και τα χρυσά κολιέ που κοσμούσαν τον λαιμό της.



5 φωτογραφίες που δείχνουν πόσο πολύ έχει αδυνατίσει η Μαρία Μπεκατώρου

Πηγή φωτογραφιών: @mariampekatwrou