Michael Douglas - Catherine Zeta Jones: Πόσο πουλάνε το διαμέρισμά τους στην Νέα Υόρκη! (photos)

Sabine Camhi
Michael Douglas - Catherine Zeta Jones: Πόσο πουλάνε το διαμέρισμά τους στην Νέα Υόρκη! (photos)

Το αστρονομικό ποσό που ζητάνε…

Προς πώληση, έναντι 21.5 εκ. δολαρίων, έχουν βγάλει ο Michael Douglas και η Catherine Zeta-Jones το διαμέρισμά τους που βρίσκεται στο Upper West Side της Νέας Υόρκης. Και τώρα έχουμε την ευκαιρία να μπούμε μέσα και να το δούμε από κοντά…

Το διαμέρισμα διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια, 5,5 μπάνια και ξεχωριστή σουίτα για το προσωπικό. Το σπίτι είναι 5.000 τετραγωνικά πόδια (464 τετραγωνικά μέτρα) και έχει θέα το Central Park.

Σχεδιάστηκε από τον Thierry Despont και χτίστηκε το 1908 από τους Townsend, Steinle & Haskell.

Το Dirt.com σημειώνει ότι το διαμέρισμα έχει χρεώσεις για κοινόχρηστα ύψους 21,000 δολάρια το μήνα. Αυτό το ποσό είναι περισσότερο από το ενοίκιο που πληρώνουν οι περισσότεροι άνθρωποι μέσα σε έναν χρόνο!



Το διαμέρισμα διαθέτει «πολλούς χώρους διασκέδασης, ψηλό ταβάνι, τζάκια, συρόμενες πόρτες από μαόνι, και μεγάλα δωμάτια», σύμφωνα με το New York Post.

Το ζευγάρι διαθέτει επίσης σπίτια στο Irvington της Νέας Υόρκης, ένα σπίτι στο Swansea της Ουαλίας, και προσπαθούν να πουλήσουν το σπίτι τους στην Majorca εδώ και επτά χρόνια.

Η πασίγνωστη ηθοποιός παντρεύτηκε το 2000 και είδε πριν μερικές μέρες τις φωτό του γάμου της

Η Catherine και ο Michael είναι παντρεμένοι από το 2000 αφού γνωρίστηκαν στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Deauvulle στη Γαλλία το 1998. Έχουν δύο παιδιά μαζί: τον Dylan, 20, και την Carys, 18.


https://www.instagram.com/p/CPJD939rIgu