Δες τον πιο σέξι άνδρα του κόσμου να βγάζει την μπλούζα του στον Jimmy Kimmel Live!

Sabine Camhi
Δες τον πιο σέξι άνδρα του κόσμου να βγάζει την μπλούζα του στον Jimmy Kimmel Live!

Πιο sexy δεν γίνεται!

Εμφανίστηκε ψηφιακά στο Jimmy Kimmel Live! ο 41χρονος Jason Momoa και δεν είπε όχι σε ένα «Make It Sexy Challenge», όπου του ζητήθηκε να μετατρέψει καθημερινές δραστηριότητες σε κάτι ... πιο ελκυστικό.

Ο αγαπημένος μας super hero (Aquaman), εξήγησε ότι του δόθηκε εντολή από το «στούντιο» να μην βγάλει τα ρούχα του, αλλά ένιωσε ότι αυτό ήταν απαραίτητο.

jason_momoa_gimnos_jimmykimmellive6.jpg

Στην συνέχεια, ο Anderson, δηλαδή ο guest host, είπε στον Momoa να «απολυμάνει τα χέρια του όσο εγώ γδύνομαι», και ο ηθοποιός εξηγούσε γελώντας πως εφαρμόζει το αντισηπτικό στο σώμα του. «Κανονικά μου αρέσει να το ψεκάζω σε όλο το στήθος μου», είπε όσο οι θεατές τον χειροκροτούσαν. «Μερικές φορές το αλείφω σε όλο το πρόσωπό μου επειδή σκοτώνει το 99,99% των πραγμάτων».



Ο Anderson ζήτησε από τον Momoa στην συνέχεια να ανοίξει μια κονσέρβα τόνου. «Κάνε το σέξι», είπε. Ο ηθοποιός πέταξε τότε το ανοιχτήρι από το χέρι του, και τοποθέτησε την κονσέρβα ανάμεσα στους δικέφαλους του. Και αφού υποτίθεται άνοιξε την κονσέρβα με τους μυς του, ο Momoa έριξε το περιεχόμενό της πάνω στο σώμα του, τρίβοντας το υγρό σε όλο του το στήθος.

Τέλος, ο ηθοποιός άρχισε να σιδερώσει ένα πουκάμισο, το οποίο είπε πως του αρέσει να κάνει τρίβοντας αρχικά το σώμα του με baby oil.

«Mετά το Game of Thrones η οικογένειά μου λιμοκτονούσε»: Η συγκλονιστική εξομολόγηση του star

Δεν μας έφτανε η ζέστη...