Summer mood…με το ζόρι Νο7: O Ιούλιος βρήκε τους celebrities στην παραλία με bikini και flirty mood

Sabine Camhi
Summer mood…με το ζόρι Νο7: O Ιούλιος βρήκε τους celebrities στην παραλία με bikini και flirty mood

Φωτογραφίες γεμάτες θάλασσες, bikini και πλατιά χαμόγελα!

Πριν λίγες μέρες αποχαιρετήσαμε τον Ιούνιο. Η πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου όμως σίγουρα ήταν αργή και βασανιστική… ή τουλάχιστον ήταν για όσους την πέρασαν στην καυτή Αθήνα. Άλλοι, τυχεροί, είχαν την ευκαιρία να περάσουν τον καύσωνα στην παραλία, κάνοντας βουτιές για να δροσιστούν. Μπορείτε να κάνετε και μία για εμάς;

40 βαθμοί λιώνει το κορμί, η λύση είναι μία, δες τις celebrities στην παραλία

Πολλοί από τους αγαπημένους μας celebrities λοιπόν, Έλληνες και ξένοι, μοιράστηκαν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram διάφορες φωτογραφίες από τις εκδρομές τους. Είσαι έτοιμη να μάθεις που πήγαν οι αγαπημένοι σου celebrities την εβδομάδα που μας πέρασε;


https://www.instagram.com/p/CRI2VOrgt5O

Αρχικά, εντυπωσιαστήκαμε από την φωτογραφία της Kourtney Kardashian, η οποία πόζαρε στις 4 Ιουλίου με μαγιό, μέρα που γιορτάζουν οι Ηνωμένες Πολιτείες την Ανεξαρτησία τους.

Η Δούκισσα Νομικού και η Anna Prelevic είναι πιστές θαυμάστριες της Μυκόνου. Η πρώτη βρίσκεται στο νησί με τον σύζυγό της, Δημήτρη Θεοδωρίδη και τα παιδιά τους, και πόζαρε με το ιδανικό look για τις βόλτες στο νησί των ανέμων. Μάλιστα, το ζευγάρι παντρεύτηκε εκεί στις 10 Ιουνίου του 2017.

Επέτειος γάμου για τη Δούκισσα Νομικού: Η τρυφερή ανάρτηση (photos)

Η Άννα μας από την άλλη χαλαρώνει δίπλα στην πισίνα και μας κάνει να ζηλέψουμε (για χίλιους λόγους!!!).

H Kendall Jenner είναι κούκλα ποζάροντας κάτω από τον ήλιο με ένα ζευγάρι πορτοκαλί μπικίνι, αναδεικνύοντας το απίστευτό σώμα της, ενώ η Cindy Crawford δημοσίευσε φωτογραφίες από το μάθημα surf που έκανε στο Kelly Slater Wave Co. Surf Ranch.


https://www.instagram.com/p/CQ6ZIafAiBJ

Η Κατερίνα Καινούργιου αναστατώνει με τις εμφανίσεις της σε ιστιοπλοϊκό ενώ η Έλενα Χριστοδούλου επιπλέει ανάσκελα σε καταπράσινα νερά.

Και βέβαια η Jlo ανεβάζει ακόμα περισσότερο τη θερμοκρασία σε ένα ήδη ζεστό καλοκαίρι με το νέο της τραγούδι, «Cambia el Paso».



Καλοκαίρι χωρίς παιχνίδια στο νερό γίνεται;


https://www.instagram.com/p/CQ0yAjDA6DN

Συνέχισε στην gallery για να δεις τους celebrities να ποζάρουν με πλατιά χαμόγελα και να χαίρονται το καλοκαίρι τους: