Spoiler: Ποιες Άγριες Μέλισσες; Στον Ήλιο θα γίνει χαμός: 1 θάνατος και... όλα τα ζευγάρια χωρίζουν!

Κατερίνα Ιωακείμ
Spoiler: Ποιες Άγριες Μέλισσες; Στον Ήλιο θα γίνει χαμός: 1 θάνατος και... όλα τα ζευγάρια χωρίζουν!

Η δολοφονία του Φίλιππου τα τινάζει όλα στον αέρα - Ο Δήμος εγκαταλείπει την Καβάλα (και τη Λήδα), η σχέση Δημήτρη και Αλίκης δοκιμάζεται πάλι - Τρίτο πρόσωπο η όμορφη αστυνομικός! Και... πού είσαι ακόμα. 

Στην καρδιά του καλοκαιριού οι αγαπημένοι πρωταγωνιστές των σειρών που χτύπησαν κόκκινο στις τηλεθεάσεις της προηγούμενης σεζόν επιστρέφουν στα γυρίσματα και τα spoiler επιστρέφουν μαζί τους δυναμικά να μας αναστατώσουν.

Μετά τις Άγριες Μέλισσες, ένα ακόμα σίριαλ που είδαμε... με μανία τάραξε την ησυχία του Ιουλίου με ένα teaser που σε κάνει να ανατριχιάσεις: Ο Ήλιος ανατέλλει ξανά στην Καβάλα αλλά τίποτα δεν θα είναι ίδιο πια. Και όταν λέμε τίποτα, το εννοούμε!

Ακόμα και η Αλίκη αλλάζει πρόσωπο... Δες εδώ φωτιές που άναψε η Ντόρα Μακρυγιάννη:



Τα spoiler για την επόμενη μέρα της έκρηξης (θυμάσαι που στο γαμήλιο πάρτι του Δημήτρη και της Αλίκης ένας εκκωφαντικός θόρυβος πάγωσε το αίμα των πρωταγωνιστών;) μας προετοιμάζουν για έναν συγκλονιστικό τρίτο κύκλο.

Και πώς θα μπορούσε να μην είναι συγκλονιστικό αφού ένας (πολύ) βασικός ήρωας πεθαίνει στην έκρηξη;

Ναι, ο Φίλιππος αφήνει την τελευταία του πνοή στο deck της πολυτελούς βίλας! Σοκ!



Η Διώνη δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο άντρας με τον οποίο θα περνούσε όλη της τη ζωή μαζί, χάθηκε στα συντρίμια του γαμήλιου πάρτι.

Ο Πέτρος πώς θα ξεπεράσει το σοκ του θανάτου του πατέρα του, λίγους μήνες αφότου τον γνώρισε και μπήκε στη ζωή του;

Τα δύο άλλα παιδιά του Φίλιππου, η Εύα και ο Άρης είναι σε σοκ.

hlios newseason twitter8

Η Αλίκη κατηγορεί τον εαυτό της (φυσικά!) καθώς εάν δεν είχε καλέσει τον Φίλιππο στο γαμήλιο πάρτι και τον είχε αφήσει να φύγει στο εξωτερικό μαζί με τη Διώνη σήμερα θα ήταν ζωντανός.

Ο Δημήτρης ορκίζεται να βρει τον δολοφόνου του φίλου του και να τον κλείσει για πάντα στη φυλακή.


https://www.instagram.com/p/CP99z0eMsOH/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Λήδα έχει συγκλονιστεί από τον θάνατο του πρώτου της έρωτα και πατέρα του μονάκριβου παιδιού της και προσπαθεί να βρει ένα στήριγμα. Μην βιάζεσαι να πεις ότι θα είναι ο Δήμος!

Φεύγει οριστικά από την Καβάλα και την αφήνει μόνη (σχεδόν... θα σου πω μετά...). Το ανακοίνωσε άλλωστε αυτό ήδη ο Μάριος Αθανασίου στο Instagram του.


https://www.instagram.com/p/CPs7lMQlwPw/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

O ηθοποιός άλλωστε έχει μπει ήδη σε άλλο... mood και ετοιμάζεται για τη νέα του δουλειά (να δούμε τι θα πρωτοδούμε φέτος).


https://www.instagram.com/p/CQtV7W9lVXW/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Επιστρέφει ο Νικήτας στην Καβάλα (κάτι είχαμε καταλάβει)

Στη ζωή της Λήδας επιστρέφει ο Νικήτας αλλά ο έρωτας του για εκείνη φαίνεται πως δεν είναι πιο δυνατός από την ανάγκη του να συνεχίσει τη ζωή του μακριά από την Καβάλα, από το παρελθόν του και από όσους τον κυνηγούν.

Ζητάει από τη Λήδα να τα αφήσει όλα πίσω της και να κάνουν μια νέα αρχή μαζί. Όταν, όμως, καταλαβαίνει πως η ζωή της Λήδας βρίσκεται σε κίνδυνο θα κάνει τα πάντα για να τη σώσει. Θα είναι αυτή η σπίθα που θα ανάψει ξανά τη φλόγα του έρωτά τους;

Ποια είναι η σέξι αστυνομικός και τι θέλει από τον Λαϊνά;

Παράλληλα με το δράμα των πρωταγωνιστών, η ζωή στην Καβάλα συνεχίζεται. Και τα εγκλήματα επίσης! Μια νέα αστυνομικός θα καταφτάσει στο τμήμα για προσωπική της υπόθεση (δεν πιστεύω να είναι ΚΑΙ αυτή διεφθαρμένη;) και ο νιόπαντρος Δημήτρης Λαϊνάς θα καταλάβει αμέσως πως... μάλλον θα βρει πάλι τον μπελά του.

Η ταλαντούχα Αντιγόνη Φρυδά θα γίνει το τρίτο πρόσωπο στη σχέση του Δημήτρη και της Αλίκης; Θα διαλύσει όσα τους ενώνουν ή μήπως ο έρωτας των δύο όλα τα νικά;

antigonefrida ilios newseason

Πηγή φωτογραφίας: Instagram @antigonefrida

Βάλε μια άνω τελεία εδώ και σημείωσε πως η πρώην σύζυγος του Δημήτρη (την οποία υποδύεται η Ελένη Βαϊτσου) και μητέρα του παιδιού του, δεν επιστρέφει στην Κρήτη αλλά παραμένει στην Καβάλα!

Ps:

Αγαπητή Μαρία Γεωργιάδου, κάντε κάτι με το σενάριο! Δεν μπορούμε να βλέπουμε την Αλίκη να κλαίει συνέχεια. Της αξίζει της κοπέλας λίγη ηρεμία και χαρά!

Με αυτά και με τα άλλα έχει ξεσπάσει θύελλα ανυπομονησίας στο twitter (λογικό! Και τα μισά spoiler να επαληθευτούν θα γίνει.. χαμός στην Καβάλα). Δες εδώ αντιδράσεις: