Τελικός Euro: Ο πανηγυρισμός του πρίγκιπα George στο 1ο γκολ και το στενόχωρο μήνυμα του William

Τελικός Euro: Ο πανηγυρισμός του πρίγκιπα George στο 1ο γκολ και το στενόχωρο μήνυμα του William

Οι royals βρέθηκαν στον τελικό του Euro και, φυσικά, κέρδισαν τις εντυπώσεις.

Τελικός του Euro χτες ανάμεσα στην Ιταλία και στην Αγγλία. Αναμενόμενα η royal οικογένεια παρευρέθηκε για να στηρίξει το γεγονός και τα αγόρια έδειξαν τις ένθερμες αντιδράσεις τους. Πρώτος και καλύτερος ο πρίγκιπας George που στο πρώτο γκολ που έβαλε η Αγγλία άρχισε να χειροκροτάει και να μην μπορεί να σταματήσει να γελάει.

Φυσικά στο πλάι του βρισκόταν ο μπαμπάς του, πρίγκιπας William, που φαίνεται να σχολίαζε μαζί του και να βίωνε ως ένας απλός φίλαθλος την όλη εμπειρία. Η σκηνή ήταν τόσο γλυκιά που γρήγορα έκανε τον γύρο των social media.

Τα βίντεο με την αντίδραση George και William



Το στενόχωρο μήνυμα του William μετά την ήτταν της Αγγλίας

Η εξέλιξη του αγώνα, ωστόσο, ήθελε την Αγγλία στην πλευρά του ηττημένου (σ.σ. φλερνοντας 1-1 αλλά 3-2 στα πέναλτι) και ο πρίγκιπας William φαίνεται πως στενοχωρήθηκε αρκετά. Ειδικά αν σκεφτείς την κατάσταση ξέφρενου ενθουσιασμού στην οποία βρισκόταν λίγο πριν, η απογοήτευσή του ήταν δικαιολογημένη.

Η περιουσία του πρίγκιπα William: Η κληρονομιά από την Diana και η «αδικία» από την προγιαγιά του

Έγραψε, λοιπόν, στο Instagram του:

«Αποκαρδιωτικό. Συγχαρητήρια στην Ιταλία (@Azurri) για τη μεγάλη νίκη.

Αγγλία (@England), φτάσατε όλοι τόσο μακριά, αλλά, δυστυχώς, αυτή δεν ήταν η μέρα μας. Μπορείτε να είστε με το κεφάλι ψηλά και να είστε πολύ περήφανοι για τους εαυτούς σας. Ξέρω ότι έρχονται πολλά στη συνέχεια. W»

Δες περισσότερες φωτογραφίες της οικογένειας στην παρακάτω gallery.