Adele: Η σπάνια φωτογραφία της με κολάν στο Ιnstagram

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Adele: Η σπάνια φωτογραφία της με κολάν στο Ιnstagram

Πιο αδυνατισμένη και λαμπερή από ποτέ.

Τα post της Adele στα social media είναι πολύ σπάνια, έωας και ανύπαρκτα θα λέγαμε καμιά φορά. Γι' αυτό και όταν ανεβάζει κάτι δεν γίνεται να μην ενθουσιαστείς. Πόσο μάλλον όταν στο εκάστοτε post απαθανατίζεται η ίδια με οποιονδήποτε τρόπο.

Αυτό συνέβη και μερικές ώρες πριν (συγκεκριμένα το βράδυ της Κυριακής 11/7/21) όταν η Adele ανέβασε μια καινούργια φωτογραφία στο Instagram account της. Και προφανώς υπήρξε μια έκπληξη, ακριβώς γιατί τη βλέπουμε πάρα πολύ σπάνια στο feed μας.

Η σπάνια φωτογραφία της με κολάν

Αυτή τη φορά την είδαμε να ποζάρει φορώντας κολάν και χωρίς ίχνος μακιγιάζ, περίπου δύο μήνες μετά το τελευταίο post στο οποίο απαθανατιζόταν η ίδια. Ήταν 5 Μαΐου, όταν την είδες να ανεβάζει selfie την τελευταία φορά, με την τότε φωτογραφία της να συγκεντρώνει πάνω από πέντε εκατομμύρια likes. Δύο μήνες και κάτι ημέρες μετά, η Adele συντονίστηκε να δει τον τελικό του Euro 2020 ανάμεσα σε Αγγλία και Ιταλία, δείχνοντας φανερά τη στήριξη της στην Αγγλία.

«Μας κάνατε όλους περήφανους. Φέρατε το παιχνίδι σπίτι μας και μας ενώσατε όλους μαζί», έγραφε το caption της φωτογραφίας της.

Adele: Ποζάρει αμακιγιάριστη σε σπάνια εμφάνισή της και εντυπωσιάζει

Το σώμα της Adele

H 33χρονη τραγουδίστρια φορούσε μια κόκκινη μπλούζα με το σήμα την εθνικής Αγγλίας και ένα μαύρο κολάν, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά το πόσο όμορφη έχει γίνει μετά τη σημαντική απώλεια κιλών της. Αυτή ήταν και μία από τις ελάχιστες φορές που την είδαμε να ποζάρει με κολάν και οφείλουμε να πούμε πως ήταν αρκετά εντυπωσιακή.

Η Adele έχει διατηρήσει την απώλεια βάρους της τον τελευταίο ενάμιση χρόνο και κάθε φορά που εμφανίζεται στα social είναι όλο και πιο όμορφη και καλλίγραμμη.

adele 181769746 816096216004694 8428245383962002431 n

Το τελευταίο post της στο Instagram

Πριν κάνει την ανάρτηση αυτή η Adele, την είδαμε ανήμερα στα γενέθλιά της (5/5/21), να χαρίζει στους fans της τις πιο ωραίες αρετουσάριστες και αμακιγιάριστες λήψεις της.



Δες στη gallery παρακάτω τη φωτογραφία της στο Instagram.