Μελίνα Νικολαΐδη: Η συγκινητική κίνηση της κόρης της Δέσποινας Βανδή (photos)

Πατούλια Κατερίνα
Μελίνα Νικολαΐδη: Η συγκινητική κίνηση της κόρης της Δέσποινας Βανδή (photos)

Ακόμα μία συγκινητική κίνηση από την 17χρονη Μελίνα Νικολαΐδη.

Είχαμε καιρό να δούμε την κόρη της Δέσποινας Βανδή, Μελίνα Νικολαΐδη αλλά το 17χρονο κορίτσι βρέθηκε στο πλευρό της μαμάς του πριν μερικά εικοσιτετράωρα.

Η Δέσποινα Βανδή επέστρεψε στις πίστες και συγκεκριμένα σε νυχτερινό κέντρο της Κύπρου και η Μελίνα βρέθηκε στο καμαρίνι με τη μαμά της όπου μοιράστηκαν και ένα στόρι μαζί.

DSC 8046

Η άβολη στιγμή.

Σε story στον προσωπικό της λογαριασμό, η Δέσποινα Βανδή, ζήτησε από την 17χρονη να της εξηγήσει να γράφει σωστά το δημοφιλές και trending hashtag #αβοληστιγμή.

«Παναγία μου, τι άλλο θα μάθω; Έτσι παιδί μου να τα γράφω», αναρωτήθηκε η Δέσποινα Βανδή, με τη Μελίνα Νικολαΐδη να χαμογελάει στον φακό και να της απαντά καταφατικά.

Το δέσιμο μαμάς και κόρης:

Η μεγάλη αγάπη και το δέσιμο της Δέσποινας με τη Μελίνα είναι γνωστό. Στα 17α γενέθλια της κόρης της, η Δέσποινα είχε γράψει χαρακτηριστικά:

«Δευτέρα..Τρίτη… Κυριακή…Πάσχα… Καλοκαίρι…Χριστούγεννα… Άνοιξη… και πάλι…Δευτέρα…17 χρονια πέρασαν…στο άχρονο του χρόνου…17 χρονια μάνα…17 χρονια σωστά και λάθη με ένα και μόνο σκοπό, να είναι ευτυχισμένο το παιδί μου με σεβασμό στο συνάνθρωπο τη διαφορετικότητα και το περιβάλλον που ζει και αναπνέει…»!


https://www.instagram.com/p/CLCou3ppFxc

Η συγκινητική κίνηση της Μελίνας:

Η Μελίνα Νικολαΐδη έχει το δικό της προφίλ στο Instagram το οποίο όμως είναι ιδιωτικό. Η 17χρονη κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη διατηρεί χαμηλό προφίλ στα social media αλλά στο bio της είδαμε μια συγκινητική κίνηση της Μελίνας και δύο φίλων της.
Τα τρία κορίτσια οργάνωσαν μια δωρεά για να συγκεντρώσουν χρήματα για την ευχή της πεντάχρονης Σταυρούλας.

Δες παρακάτω τι εννοούμε.