Angelina Jolie-The Weeknd: Η photo που επιβεβαιώνει πως κάτι τρέχει μεταξύ τους

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Angelina Jolie-The Weeknd: Η photo που επιβεβαιώνει πως κάτι τρέχει μεταξύ τους

Ακόμη ένα στοιχείο που δείχνει πως τίποτα δεν είναι σύμπτωση.

Τη χρονιά που διανύουμε οι έρωτες στο Hollywood παίρνουν φωτιά και κάθε μέρα βγαίνει και κάτι καινούργιο για κάποιο ζευγάρι. Την αρχή στις «αλλόκοτες» επανασυνδέσεις έκανε η Jennifer Lopez με τον Ben Affleck, που από το Πάσχα (1/5/21) κι έπειτα άρχισαν να βγαίνουν κανονικά και να επιδεικνύουν τον έρωτά τους χωρίς φόβο.

Αντιλαμβάνεσαι λοιπόν, πως η είδηση για την Angelina Jolie και τον The Weeknd δεν μας εξέπληξε σε μεγάλο βαθμό. Η star του Hollywood και ο τραγουδιστής πυροδότησαν φήμες για σχέση στις αρχές του Ιουλίου (2021) όταν και απαθανατίστηκαν μαζί σε ραντεβού.

Η Angelina Jolie ζευγάρι με τον TheWeeknd και τα πηγαδάκια στο Hollywood πήραν φωτιά (photos)

Η πρώτη εμφάνιση της Angelina Jolie με τον Weeknd

Πριν από μερικές ημέρες, τα ξένα media «πήραν φωτιά» με την είδηση ότι ένα νέο ειδύλλιο έχει ξεκινήσει ανάμεσα στην Angelina Jolie και τον TheWeeknd. Οι δυο τους εθεάθησαν να βγαίνουν μαζί από το celebrity hotspot Giorgio Baldi στο Los Angeles την Τετάρτη το βράδυ (30/6/21).

Οι δυο τους έμειναν για πολλές ώρες στο Ιταλικό εστιατόριο με πολλούς να πιστεύουν ότι θα επιλέξουν να φύγουν χώρια για να μην τους απαθανατίσει ο φωτογραφικός φακός μαζί. Ωστόσο The Weeknd και Angelina Jolie έφυγαν μαζί και οι φωτογράφοι ήταν εκεί για να απαθανατίσουν τη στιγμή.


https://www.instagram.com/p/CQzX1xnLInn

Η φωτογραφία που επιβεβαίωσε πως κάτι τρέχει μεταξύ τους

Αν δεν πείστηκες την πρώτη φορά πάντως πως κάτι συμβαίνει μεταξύ τους, μάθε πως το ειδύλλιο αυτό είχε και συνέχεια. Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, Angelina Jolie και The Weeknd εθεάθησαν μαζί στην ίδια συναυλία.

Η 46χρονη ηθοποιός, σκηνοθέτης και ανθρωπίστρια και ο 31χρονος τραγουδιστής εμφανίστηκαν σε ιδιωτική συναυλία για τον Mustafa. Δεν φωτογραφήθηκαν μαζί, αλλά στον ίδιο χώρο. Η Angie ήταν με τα παιδιά της, τη 16χρονη Zahara και τη 15χρονη Shiloh. Η φωτογραφία - φέρεται ότι τραβήχτηκε αυτό το Σαββατοκύριακο (10-11/7/21) και μπορείς να της δει και στο Twitter.

Αυτό μπορεί κάλλιστα να είναι σύμπτωση, αλλά πολλοί αναρωτιούνται εάν αυτό σημαίνει ότι το ζευγάρι είναι φίλοι ή συμβαίνει κάτι περισσότερο ανάμεσά τους.



Θα μάθουμε σύντομα τι συμβαίνει ακριβώς ή αν μιλάμε απλά για συνεχείς συμπτώσεις.