Gwen Stefani-Blake Shelton: Έτοιμοι να γίνουν γονείς μετά τον γάμο τους

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Gwen Stefani-Blake Shelton: Έτοιμοι να γίνουν γονείς μετά τον γάμο τους

Η τραγουδίστρια είναι έτοιμη να γίνει ξανά μαμά.

Πρώτα έρχεται ο έρωτας και μετά ο γάμος, λέει ο λαός και αυτό στην περίπτωση της Gwen Stefani και του Blake Shelton ίσχυσε στο 100%. Οι δύο τραγουδιστές παντρεύτηκαν πρόσφατα (4 Ιουλίου) στην Οκλαχόμα και τώρα το ζευγάρι έκανε ξεκάθαρο πως είναι έτοιμο να μεγαλώσει την οικογένειά του.

«Η Gwen και ο Blake μιλούν για να αποκτήσουν μωρό και το ψάχνουν αρκετά», είπε μια πηγή κοντά στο ζευγάρι αποκλειστικά στο HollywoodLife.

gwenstefani 210719961 544721206729291 7145989874411652871 n

Μετά τον γάμο έρχεται και το μωρό

«Δεν είναι μυστικό ότι η Gwen θέλει μία κόρη. Μιλά πολύ δημόσια για αυτό και το να αποκτήσει ένα μωρό είναι κάτι που αυτή και ο Blake έχουν συζητήσει», συνέχισε η πηγή στο HollywoodLife.

Ακόμα κι αν σταρ του No Doubt μοιράζεται σήμερα τρία παιδιά, τον Kingston (15), τον Zuma (12) και τον Apollo (7), με τον πρώην της, Gavin Rossdale, η Gwen και ο Blake θέλουν ένα δικό τους παιδί μαζί.

Gwen Stefani-Blake Shelton: Παντρεύτηκαν κρυφά!

«Ο Blake θεωρεί τον εαυτό του πατέρα στα παιδιά της, αλλά θα αγαπούσε πραγματικά ένα βιολογικό παιδί δικό του», αναφέρει η πηγή. Ευτυχώς, η Gwen αισθάνεται ακριβώς το ίδιο. Στις 20 Ιουνίου μάλιστα, η Gwen ανέβασε στο Instagram της ένα μήνυμα για την Ημέρα του Πατέρα στον Blake. «Ευτυχισμένη ημέρα του πατέρα στον πιο γενναιόδωρο, υπομονετικό, γεμάτο αγάπη και αστείο άντρα που ξέρω. Σ’ αγαπάμε τόσο πολύ @blakeshelton», ανέφερε το post της.


https://www.instagram.com/p/CQXa7Jah9Oh

Η επιθυμία για ένα ακόμη παιδί

«Η Gwen λατρεύει να είναι μαμά στα τρία αγόρια της, αλλά πιστεύει επίσης ότι θα ήταν απίστευτο να έχει ένα μικρό κορίτσι», είπε μια δεύτερη πηγή. «Υπάρχουν μερικοί διαφορετικοί τρόποι για να το κάνουν αυτό, αλλά ακόμη το συζητάνε», πρόσθεσε.

Τώρα που είναι και επίσημα σύζυγοι, ίσως μπορούμε να περιμένουμε να δούμε μια νέα προσθήκη στην οικογένειά τους σύντομα. «Η Gwen γνωρίζει ότι η ηλικία της είναι ένας παράγοντας, αλλά αυτό δεν την εμποδίζει. Θα ήθελε πραγματικά ένα κορίτσι και πάντα θα το θέλει. Νιώθει ότι θα συμπληρώσει την οικογένειά της», δήλωσε η πηγή.

Ο γάμος της με τον Blake Shelton

Η μυστική τελετή πραγματοποιήθηκε στο οικογενειακό αγρόκτημα Shelton στην Οκλαχόμα, όπου σύμφωνα με την PageSix, το ζευγάρι έχτισε ένα παρεκκλήσι με σκοπό να παντρευτεί εκεί. Στον γάμο παρευρέθηκαν ελάχιστοι καλεσμένοι.



Το ζευγάρι ανακοίνωσε τον αρραβώνα του τον Οκτώβριο του 2020. Ο Shelton έκανε πρόταση γάμου στην 52χρονη star με ένα τεράστιο, διαμαντένιο μονόπετρο με τους δυο τους πλέον να απολαμβάνουν τις πρώτες μέρες τους ως παντρεμένοι.

Δες στη gallery περισσότερες φωτό από τον γάμο τους.