Δούκισσα Νομικού: Το μήνυμα που βάζει στη θέση του κάθε hater

Δούκισσα Νομικού: Το μήνυμα που βάζει στη θέση του κάθε hater

Το quote που θα θες να κάνεις repost.

Τι βλέπεις στα Instagram των celebrities; Σίγουρα φωτογραφίες τους από την καθημερινότητά τους. Στιγμιότυπα από τις δουλειές τους. Stories με πρόσωπα της οικογένειάς τους. Και πολλά άλλα.

Οι εικόνες έχουν δυναμική και αυτό είναι που προωθείται από τη διάσημη πλατφόρμα. Δύναμη, όμως, έχουν και οι λέξεις. Και, μάλιστα, μεγάλη. Μία πρόταση που έχει χρησιμοποιήσει τις κατάλληλες λέξεις περνάει ακριβώς το μήνυμα που θέλει ο αποστολέας και τις περισσότερες φορές μπορείς να βάλεις στη θέση του κάποιον χωρίς να είσαι προσβλητικός ή εριστικός.

Το repost της Δούκισσας Νομικού

https://www.instagram.com/p/CRQYeQgrGrY

Η Δούκισσα Νομικού αποφάσισε να κάνει repost ένα quote που δημοσίευσε ο δημοσιογράφος Χάρης Λεμπιδάκης στο προφίλ του στο Instagram. Σε αυτό αναγράφεται χαρακτηριστικά: «Φερθείτε ωραία. Γυρίζει πίσω».

Η Δούκισσα απαντά στην κριτική που έχει δεχτεί για το σώμα της

Η αντίδραση του κόσμου περιλάμβανε σχόλια που έδειχναν πόσο συμφωνούν με την ανάρτηση, αλλά η διάσημη παρουσιάστρια και influencer δεν μπορούσε να μη δείξει και τη δική της συμφωνία κάνοντας ένα repost.

Ο ευγενής χαρακτήρας της Δούκισσας



Η Δούκισσα, άλλωστε, είναι και ένα κορίτσι που πάντα είναι ευγενικό, έχει τρόπους και προσπαθεί να προωθεί την υγιή εικόνα του σώματος και του εαυτού σου. Οπότε, το πρόσφατο post απλώς συνεχίζει αυτήν της την positive attitude νοοτροπία.

Δες στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει ανά διαστήματα.