Irina Shayk-Kanye West: Μόλις χώρισαν!

Irina Shayk-Kanye West: Μόλις χώρισαν!

Το ζευγάρι έζησε ένα σύντομο ειδύλλιο!

Ήταν στα τέλη Μαΐου όταν άρχισε να γίνεται γνωστή η είδηση ότι η Irina Shayk και ο Kanye West είναι το νέο hot ζευγάρι του Hollywood. Μάλιστα, ο Kanye στις 8 Ιουνίου γιόρτασε τα 44α γενέθλιά του στο Παρίσι με την Irina στο πλευρό του. Ωστόσο, τις τελευταίες μέρες φαίνεται ότι τα πράγματα… δεν πάνε καλά ανάμεσά τους.

Η Irina Shayk είχε μπει στη ζωή του Kanye West πολύ πριν την Kim (photos)

Αυτό ήταν!

Σύμφωνα με πληροφορίες της PageSix, τα πράγματα ανάμεσα στην Irina Shayk και τον Kanye West έχουν «παγώσει». Πηγές αναφέρουν ότι ο ράπερ ζήτησε από την Irina να πάει στο Παρίσι σε επίδειξη μόδας μαζί του, αλλά το supermodel τον… γείωσε λέγοντάς του «όχι».

«Τον θέλει για φίλο της, αλλά δεν θέλει σχέση μαζί του», λέει χαρακτηριστικά πηγή, εξηγώντας ότι η Irina Shayk αρνήθηκε το ταξίδι για να αποφύγει τους βαρύγδουπους τίτλους στα Media και τα δημοσιεύματα.

https://www.instagram.com/p/CLmGX_AH4xs

«Δεν θέλει να λένε ότι βγαίνει με τον Kanye West, κάτι το οποίο θα γινόταν αν την έβλεπαν μαζί του στο Παρίσι. Δεν θέλει να συνδεθεί το όνομά της με κανέναν αυτήν τη στιγμή», συνεχίζει η πηγή. «Θα ήταν ακόμη ένας μήνας που θα ασχολούνταν όλοι με το ειδύλλιό τους».

Η γνωριμία Kanye-Irina

Η Irina Shayk και ο Kanye West γνωρίστηκαν πολύ πριν ο ράπερ συναντηθεί με την Kim Kardashian. Οι δυο τους είχαν ένα σύντομο ειδύλλιο, ενώ είχαν συνεργαστεί κιόλας.



Ειδικότερα, η Irina Shayk είχε δουλέψει ως μοντέλο για το fashion brand του Kanye West, Yeezy, ενώ είχε παίξει και στο video clip του για το τραγούδι «Power» το 2010.

Μάλιστα, ο τραγουδιστής είχε κατονομάσει το μοντέλο και στο τραγούδι του «Christian Dior Flow» με τον χαρακτηριστικό στίχο «I wanna see Irina Shayk next to [Dutch model] Doutzen [Kroes].