Γάμος έκπληξη: Η Kourtney Kardashian παντρεύτηκε στο Las Vegas

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Γάμος έκπληξη: Η Kourtney Kardashian παντρεύτηκε στο Las Vegas

Η μεγάλη κόρη των Kardashian παντρεύτηκε για πρώτη φορά.

Τις τελευταίες ώρες μία είδηση κάνει το γύρο του διαδικτύου, και αυτή δεν είναι άλλη από το ότι η Kourtney Kardashian και ο Travis Barker παντρεύτηκαν κυφά στο Las Vegas. Η μεγάλη κόρη της Kris Jenner και του Robert Kardashian «ντύθηκε νύφη» για πρώτη φορά και το Instagram πανηγυρίζει.

Μερικά post στα social media και κάποια captions όλο νόημα οδήγησαν τους fans των Kardashians ανά τον κόσμο στο συμπέρασμα πως η Kourtney παντρεύτηκε.

Kardashian- Barker: Η σχέση σοβάρεψε- Το δώρο του Travis στην κόρη της Kourtney για τα γενέθλιά της

Το post στο Instagram και το caption

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της διανύει τους τελευταίους μήνες η Kourtney Kardashian, από τότε που ξεκίνησε κι επίσημα η σχέση της με τον Travis Barker. Kourtney και Travis περνούν υπέροχα μαζί, είναι φουλ ερωτευμένοι, και φυσικά όλο αυτό μια κατάληξη μόνο θα μπορούσε να έχει.


https://www.instagram.com/p/CRNdHK2M9fN

Δεν περιμέναμε ποτέ πως θα συμβεί κάτι τέτοιο, όμως η Kourtney Kardashian παντρεύτηκε για πρώτη και το post της ίδιας, αλλά και της κόρης του Travis σχεδόν επιβεβαίωσαν την είδηση.

Ο γάμος στο Las Vegas

Μία σειρά από φωτογραφίες ανέβασε η Kourtney Kardashian, με το caption να αναφέρει: «Ό,τι γίνεται στο Vegas…» μένει στο Las Vegas συμπληρώνουμε εμείς και κάποιοι fans της. Και θα αναρωτηθείς γιατί αυτό μπορεί να σημαίνει γάμο; Γιατί λίγο αργότερα η κόρη του Travis, Alabama Luella Barker έκανε ένα story στο δικό της Instagram account με τους δυο τους, γράφοντας πόσο χαρούμενη είναι για τους δυο τους.

Και αν ακόμη δεν έχεις πειστεί υπάρχει ακόμη ένα στοιχείο που μαρτυρά την ύπαρξη γάμου. Ο hairstylist της Kourtney Kardashian ανέβασε τις ίδιες φωτογραφίες της από το Las Vegas με το caption που τις συνόδευε να αναφέρει: «Τώρα καταλαβαίνω γιατί οι άνθρωποι παντρεύονται στο Las Vegas. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από την αγάπη και το να περνάς καλά».

Αυτός είναι ο πρώτος γάμος της Kourtney Kardashian

Αν λοιπόν όλα αυτά που έχουμε διαβάσει μέχρι αυτή τη στιγμή ισχύουν, τότε θα πρέπει να ξέρεις, πως αυτός είναι ο πρώτος γάμος της Kourtney Kardashian, αφού με τον Scott Disick, παρά το γεγονός πως έχουν αποκτήσει τρία παιδιά (Penelope, Mason, Reign) δεν παντρεύτηκαν ποτέ.



Πώς θα αντιδράσει άραγε μόλις μάθει τα νέα;