Δέσποινα Βανδή-Ντέμης Νικολαΐδης: Το love story, ο γάμος και το διαζύγιο

Δέσποινα Βανδή-Ντέμης Νικολαΐδης: Το love story, ο γάμος και το διαζύγιο

Μετά από 18 χρόνια γάμου το ζευγάρι αποφάσισε να ακολουθήσει χωριστούς δρόμους.

Τη λύση του γάμου τους γνωστοποίησαν ο Ντέμης Νικολαΐδης και η Δέσποινα Βανδή με μια λιτή ανακοίνωση μέσω του manager της τραγουδίστριας, Γιώργου Αρσενάκου. Μετά από 18 χρόνια γάμου, 22 χρόνια σχέσης και δύο παιδιά το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους.

Διαζύγιο για Δέσποινα Βανδή και Ντέμη Νικολαΐδη: Η επίσημη ανακοίνωση

Η λιτή ανακοίνωση του χωρισμού

«Ύστερα από 18 χρόνια, πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου μας. Απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η φροντίδα και η προστασία των παιδιών μας και παρακαλούμε για το σεβασμό της απόφασής μας και της προτεραιότητάς μας. Δ. Βανδή – Ν. Νικολαΐδης», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Το love story Βανδή-Ντέμη

Η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης γνωρίστηκαν για πρώτη φορά την άνοιξη του 1999, όταν η τραγουδίστρια εμφανιζόταν στο νυχτερινό κέντρο «Γκάζι» μαζί με τον Βασίλη Καρρά και ο Ντέμης πήγε να διασκεδάσει για τον ετήσιο χορό της ΑΕΚ.

Εκείνο το βράδυ η Δέσποινα φόρεσε την κιτρινόμαυρη μπλούζα με τον αριθμό 11, που φορούσε ο Ντέμης. Αυτό ήταν! Ο Νικολαΐδης την ξεχώρισε και άρχισε επίμονα να αναζητά το τηλέφωνό της.

https://www.instagram.com/p/BsDf0pzolXX

Τα τηλεφωνήματα και η επικοινωνία ξεκίνησαν με το πρώτο ραντεβού τους να δίνεται σε καφετέρια του Ψυχικού. Την επόμενη μέρα ξαναβρέθηκαν, αυτήν τη φορά σε πάρτι γνωστού περιοδικού.

Η πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση έγινε τον Οκτώβριο του 1999 σε κεντρικό θέατρο της Αθήνας αιφνιδιάζοντας δημοσιογράφους και φωτογράφους. Μάλιστα, όλοι είχαν ξαφνιαστεί τόσο πολύ, που οι ερωτήσεις στο νέο ζευγάρι διαδέχονταν η μία την άλλη με αποτέλεσμα να καθυστερήσει ακόμα και η έναρξη της παράστασης.

Ο γάμος του ζευγαριού

Μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης, ο Ντέμης Νικολαΐδης και η Δέσποινα Βανδή παντρεύτηκαν στις 17 Ιουνίου 2003 σε κτήμα των Σπάτων. Ο γάμος πραγματοποιήθηκε σε κλειστό κύκλο, με λίγους καλεσμένους, ανάμεσα στους οποίους βρέθηκαν αγαπημένοι συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες του ζευγαριού.

Τα μέτρα ήταν δρακόντεια με τους φωτογράφους να σκαρφαλώνουν στα δέντρα για να μπορέσουν να αποσπάσουν έστω και ένα κλικ με το νεόνυμφο ζευγάρι.

Τελικά, οι πρώτες φωτογραφίες του ζευγαριού από τον γάμο είδαν το φως της δημοσιότητας στην πρόσφατη συνέντευξη της Δέσποινας Βανδή στον Νίκο Χατζηνικολάου, που πραγματοποιήθηκε τον Απρίλιο του 2020.


Η απόκτηση των παιδιών τους

Η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης έχουν δύο παιδιά, τη 17χρονη Μελίνα και τον 14χρονο Γιώργο.

Η κόρη της τραγουδίστριας γεννήθηκε στη Μαδρίτη της Ισπανίας μιας και το ζευγάρι είχε μετακομίσει εκεί λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων του Ντέμη Νικολαΐδη. Ο Ντέμης είχε κάνει μεταγραφή στην Ατλέτικο Μαδρίτης με τη Δέσποινα να τον ακολουθεί και να περνά εκεί την εγκυμοσύνη της.

Στις 21 Αυγούστου 2007 η τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο τον γιο της, Γιώργο.