Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ο παράξενος τρόπος με τον οποίο παραμένει fit και το καλοκαίρι

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ο παράξενος τρόπος με τον οποίο παραμένει fit και το καλοκαίρι

Το χιουμοριστικό της post στο Instagram.

Δεν είναι ψέμα πως η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι μία πολύ όμορφη γυναίκα. Την απολαμβάνεις κάθε μέρα μέσα από την πρωινή της εκπομπή στη συχνότητα του Alpha, ενώ δεν παραλείπει να ανανεώνει και το Instagram account της κάθε τόσο με φωτογραφίες και story.

Η εκπομπή της ολοκληρώθηκε για φέτος πριν από μία περίπου εβδομάδα και η παρουσιάστρια απολαμβάνει ήδη τις διακοπές της στην Πάρο. Πριν από μερικές ώρες ανέβασε μια σειρά από φωτογραφίες στα stories της, ενώ μοιράστηκε με τους fans της και τον παράδοξο/παράξενο τρόπο με τον οποίο μένει fit το καλοκαίρι.


https://www.instagram.com/p/CQaR24FjeD2

Οι φωτογραφίες με μαγιό

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή διαθέτει ένα πολύ ωραίο σώμα, και αυτό είναι κάτι που μπορείς να δεις και μέσα από το Instagram account της. Αν βάλεις μάλιστα και στην εξίσωση το γεγονός πως είναι μαμά τριών παιδιών, τότε ό,τι και να πούμε για το σώμα της είναι απλά ελάχιστο.

Το απόγευμα της Τετάρτης (14/7/21) η Σταματίνα ανέβασε μια σειρά από φωτογραφίες της από την παραλία, με καυτό τζιν σορτς, αλλά και το μαγιό της, και το σώμα της είναι απλά ονειρικό.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Μας δείχνει το αδυνατισμένο σώμα της με φόντο ...την Ύδρα!

Ο περίεργος τρόπος με τον οποίο παραμένει fit

Ανάμεσα στις φωτογραφίες που ανέβασε είδαμε και μία ακόμη στην οποία έδειχνε στους fans της, τον τρόπο με τον οποίο παραμένει fit και στη διάρκεια του καλοκαιριού.

Όχι δεν γυμνάζεται, δεν κάνει κοιλιακούς, ούτε αερόβια άσκηση. Κάνει όμως βάρη και αυτό είναι αρκετή γυμναστική για το καλοκαίρι, δε νομίζεις; Βέβαια για να μην μπερδευτείς να σου διευκρινίσουμε πως δεν σηκώνει τα βάρη στο γυμναστήριο, αλλά στην παραλία.

stam tsimtsili poros2

Μπερδεύτηκες πάλι; Δες τη φωτογραφία της στη gallery παρακάτω και θα καταλάβεις τι ακριβώς εννοούμε όταν λέμε πως σηκώνει βάρη για να παραμένει fit στις διακοπές.