Olivia Rodrigo: Η 18χρονη που συνάντησε τον Joe Biden στον Λευκό Οίκο και έγινε παγκόσμιο trend

Olivia Rodrigo: Η 18χρονη που συνάντησε τον Joe Biden στον Λευκό Οίκο και έγινε παγκόσμιο trend

Από το Disney Channel στον Λευκό Οίκο.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός, τραγουδίστρια και στιχουργός Olivia Rodrigo βρέθηκε στον Λευκό Οίκο για να συναντήσει τον πρόεδρο της Αμερικής Joe Biden και τον ιατρικό του σύμβουλο, Dr. Anthony Fauci. Η επίσκεψη αφορούσε μία συζήτηση σχετικά με τους εμβολιασμούς στους νέους για τον COVID-19.

«Θαυμάζω τη δουλειά του προέδρου Biden και του Dr. Fauci και χάρηκα πολύ να βοηθήσω δίνοντας την υποστήριξή μου σε αυτήν τη σημαντική πρωτοβουλία», είπε χαρακτηριστικά.

Η εμφάνισή της στον Λευκό Οίκο

Παρά το νεαρό της ηλικίας της, η Olivia Rodrigo επέλεξε μία πολύ κομψή εμφάνιση: ένα vintage Chanel (Spring 1995 Ready-to-Wear collection) matching ensemble αποτελούμενο από σακάκι και φούστα. Το look ολοκλήρωσε με λευκά παπούτσια Giuseppe Zanotti. Το outfit έφερε στο μυαλό κλασικές περσόνες της δημόσιας σκηνής, όπως η Jackie Kennedy.



Οι πιο γνωστοί celebs του πλανήτη έκαναν meme τον πιο απρόσμενο άνθρωπο

Ποια είναι η Olivia Rodrigo

Η Olivia Rodrigo είναι μόλις 18 ετών και ο λογαριασμός της στο Instagram μετράει πάνω από 14 εκατομμύρια followers. Πώς το κατάφερε αυτό; Μέσα από το ήδη «φουσκωμένο» βιογραφικό της.

Η Rodrigo εμφανίστηκε για πρώτη φορά δημόσια κάνοντας ένα διαφημιστικό για αμερικανικό brand με ρούχα. Λίγο μετά, ανέλαβε τον ρόλο της Grace Thomas στην ταινία «An American Girl: Grace Stirs Up Success», ενώ το 2016 έκανε το μεγάλο της breakthrough ως Paige Olvera στη σειρά του Disney Channel, «Bizaardvark».



Το 2019, προστέθηκε και στο cast του «High School Musical: The Musical: The Series», ενώ έναν χρόνο αργότερα, άρχισε η καριέρα της στη μουσική. Το ντεμπούτο της έκανε με το single «Drivers License» που μέσα σε στην πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του είχε δεκάδες εκατομμύρια streams στο Spotify.

Λόγω του μεγάλου της κοινού, ο Λευκός Οίκος θέλησε να την προσκαλέσει, ώστε να μπορέσει να απευθυνθεί με μεγαλύτερη αμεσότητα στη νεολαία. Μετά την επίσκεψη, το όνομά της έγινε trending, ακόμα και για όσους δεν την είχαν παρακολουθήσει από πριν.