Βανδή Διαζύγιο: Η ομάδα φίλων που στηρίζει τη Δέσποινα μετά τον χωρισμό (photos)

Πατούλια Κατερίνα
Βανδή Διαζύγιο: Η ομάδα φίλων που στηρίζει τη Δέσποινα μετά τον χωρισμό (photos)

Η ομάδα φίλων που στηρίζει τη Δέσποινα Βανδή.

Η Δέσποινα Βανδή τραγουδούσε τις Προφητείες πριν δύο δεκαετίες και μιλούσε για τις 14 του Ιούλη, οπότε και θα καταστρεφόμασταν. Τελικά, η τραγουδίστρια επέλεξε την 15η Ιουλίου του 2021 για να δημοσιοποιήσει μέσω του μάνατζέρ της τη λύση του γάμου της από τον Ντέμη Νικολαΐδη.

«Ύστερα από 18 χρόνια, πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου μας. Απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η φροντίδα και η προστασία των παιδιών μας και παρακαλούμε για το σεβασμό της απόφασής μας και της προτεραιότητάς μας», τόνιζε η ανακοίνωση την οποία υπέγραφαν η Δέσποινα και ο Ντέμης.


https://www.instagram.com/p/BsDf0pzolXX/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η νεά πραγματικότητα

Πολλά γράφτηκαν για τους τελευταίους δύσκολους μήνες για την τραγουδίστρια και το πώς ο Ντέμης ψάχνει ήδη το δικό του διαμέρισμα στην Αθήνα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, εδώ και μήνες ο Νικολαΐδης δεν μένει στο σπίτι με τη Δέσποινα και τα παιδιά ενώ τόσο η Μελίνα όσο και ο Γιώργος έχουν ενημερωθεί για την κατάσταση, έχουν προετοιμαστεί για τα σχόλια που υπάρχουν και στηρίζουν τους γονείς τους.



Το Twitter πήρε θέση στον χωρισμό Βανδή-Νικολαΐδη: Τα σχόλια που έγιναν viral

Η Μελίνα ήταν στο πλευρό της μαμάς της και στο ξεκίνημα της Δέσποινας στην Κύπρο την προηγούμενη εβδομάδα ενώ στις Νότες, στο νυχτερινό κέντρο της Κύπρου θα την δούμε και αυτό το διήμερο.

Οι φίλοι φύλακες στο πλευρό της Βανδή:

Τα τελευταία χρόνια, η Δέσποινα έχει επενδύσει σε μια ομάδα φίλων η οποία την στηρίζει ήδη και θα την στηρίξει και μετά την ανακοίνωση του χωρισμού. Οι φύλακες άγγελοι της Βανδή είναι πολλοί και διαφορετικοί.

Μόλις χθες, βρέθηκε καλεσμένος στην Ιωάννα Μαλέσκου, ο Παντελής Καναράκης. Όλοι γνωρίζουν πως ο Παντελής και η Ελένη Πέττα, ήταν οι δύο άνθρωποι που βρέθηκαν στο πλευρό της Βανδή στην Ισπανία πριν από 17,5 χρόνια, όταν ετοιμαζόταν να φέρει στον κόσμο τη Μελίνα.

Από τότε, η Δέσποινα με τον Παντελή δεν είναι τόσο κοντά, όμως ο πάλαι ποτέ καλός της φίλος, δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις για το διαζύγιό της:



Από εκεί και πέρα, η dream team της Δέσποινας απαρτίζεται από τους εξής: