Ιωάννα Μαλέσκου: Το φινάλε της εκπομπής, η αμφιβολία για τη νέα σεζόν και τα σχόλια του κόσμου

Ιωάννα Μαλέσκου: Το φινάλε της εκπομπής, η αμφιβολία για τη νέα σεζόν και τα σχόλια του κόσμου

Η παρουσιάστρια έδωσε ραντεβού για τη νέα σεζόν.

Η Ιωάννα Μαλέσκου με τη βοήθεια της εκπομπής της, Love It, κράτησε συντροφιά στο κοινό όλους αυτούς τους μήνες. Δεν ήταν λίγες, μάλιστα, οι φορές που βρέθηκε στην κορυφή των προτιμήσεων, με το όνομά της να συγκαταλέγεται ανάμεσα στα top trends του Twitter.

Σήμερα, η Μαλέσκου παρουσίασε την τελευταία της εκπομπή για το καλοκαίρι και το κοινό βρέθηκε συντονισμένο στους δέκτες του για να σχολιάσει όσα συνέβαιναν.



Love it: Πώς αντέδρασε το Twitter στα δάκρυα της Μαριαλένας στη Μαλέσκου

Οι σπόντες για τη νέα εκπομπή

Πριν αρχίσει η σημερινή εκπομπή της Μαλέσκου, η παρουσιάστρια μίλησε στην εκπομπή Καλοκαίρι #not και αποκάλυψε πως δε γνωρίζει αν του χρόνου θα έχει την ίδια ομάδα.

«Η αλήθεια είναι πως έχω δεθεί τόσο πολύ με τους συνεργάτες μου, που για μένα είναι ευλογία που κλείνουμε όλοι μαζί τη σεζόν» και συνέχισε «Επειδή όλα αυτά είναι υπό διαμόρφωση και σε συζητήσεις ο σταθμός αποφασίζει, όπως καταλαβαίνετε, κι εγώ ακόμη δε γνωρίζω»



Η αμφιβολία συνεχίστηκε και στο φινάλε

Κατά τη διάρκεια του φινάλε, ωστόσο, ανέφερε ξανά πως δεν ξέρει τι επιφυλάσσει η νέα σεζόν, κάτι που υπονοεί ότι μάλλον έχει κάποια περαιτέρω πληροφορία, χωρίς, ωστόσο, να έχει αποκαλύψει ακριβώς τη φύση αυτής της αμφιβολίας.



Η καυτή πόζα της Ιωάννας Μαλέσκου με μαγιό και το μήνυμα-καρφάκι για τα τηλεοπτικά!

Μέχρι τότε, λοιπόν, το πιστό της κοινό θα κάνει υπομονή για να δει τι πρόκειται να συμβεί.

Από το Twitter, όμως, δεν έλειψαν τόσο τα θετικά όσο και τα αρνητικά σχόλια. Δες μερικά από αυτά στην παρακάτω gallery.