Love it: Πώς αντέδρασε το Twitter στα δάκρυα της Μαριαλένας στη Μαλέσκου

Love it: Πώς αντέδρασε το Twitter στα δάκρυα της Μαριαλένας στη Μαλέσκου

Η παίκτρια του Survivor ξέσπασε.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη απασχόλησε έντονα με την παρουσία της στο φετινό Survivor, ενώ κατάφερε να φτάσει μέχρι τους τρεις καλύτερους του reality. Μετά την αποχώρησή της από τον χθεσινό ημιτελικό στο Άλσος Βεϊκου, η πρώην παίκτρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, «Love it», όπου και δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Queen Μαριαλένα: Η ατάκα από τον Ασημακόπουλο έγινε viral στο Twitter (photos)

Τα δάκρυα για τον Γιώργο Λιβάνη

Μετά την αποχώρησή της από το Survivor, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη κάθισε στον καναπέ του «Love it» και μίλησε για όλα στην Ιωάννα Μαλέσκου. Μεταξύ άλλων μίλησε και για τον Γιώργο Λιβάνη, με τον οποίο – ήδη από την αρχή του παιχνιδιού- λεγόταν ότι είναι ζευγάρι.

Η Μαριαλένα αποκάλυψε πως ακόμη δεν έχει επικοινωνήσει με τον Γιώργο Λιβάνη. Η 25χρονη δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της μιλώντας για εκείνον, ενώ είπε χαρακτηριστικά: «Αρχικά, έχω μάθει ότι ο Γιώργος με έχει στηρίξει πάρα πολύ και δεν έχει πει ποτέ κακό λόγο για εμένα. Οποιοσδήποτε άλλος στη θέση του, θα μπορούσε να έχει κάνει πολύ χειρότερα πράγματα. Γιατί αυτό που έβγαινε προς τα έξω ο καθένας θα μπορούσε να το έχει παρεξηγήσει».

Και συνέχισε: «Από εκεί και πέρα δεν έχω κάνει κάποια συζήτηση με τον Γιώργο και θέλω να κάνω. Δεν ξέρω τι έλεγε ο Τριαντάφυλλος. Δεν έστειλα μήνυμα στον Γιώργο μαζί του. Σε κάποιους συμπαίκτες στην αρχή είχα πει να του μεταφέρουν κάποιο μήνυμα. Γενικά είμαι πάρα πολύ μπερδεμένη. Ο καθένας θα αντιδρούσε το ίδιο και πολύ χειρότερα, γιατί αυτό που είχα με τον Σάκη μπορούσε να παρεξηγηθεί. Πραγματικά θέλω να μιλήσω μαζί του, γιατί δεν είμαι η κοπέλα που είμαι με κάποιον και θέλει να τον φέρει σε δύσκολη θέση και να δημιουργήσει εντυπώσεις. Τον σέβομαι, τον εκτιμάω και είμαι πολύ στεναχωρημένη που του έχω δημιουργήσει όλο αυτό», είπε η Μαριαλένα κλαίγοντας.



Το Twitter, όπως ήταν φυσικό, δεν άφησε ασχολίαστη την εμφάνιση της Μαριαλένας στην Ιωάννα Μαλέσκου και στην παρακάτω gallery μπορείς να δεις πολλά από όσα ειπώθηκαν.

Η αποκάλυψη για τον Σάκη Κατσούλη

Όπως ήταν φυσικό, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ερωτήθηκε και για τον Σάκη Κατσούλη από την ομάδα του «Love it».

«Δεν είχα ιδέα ότι ο Σάκης θα έμπαινε στο παιχνίδι. Δεν κάναμε δήλωση συμμετοχής μαζί με τον Σάκη για το Survivor. Τσακωθήκαμε και χωρίσαμε και δεν μιλούσαμε. Δεν είχαμε επικοινωνία. Μετά τον είδα στο παιχνίδι και έπαθα σοκ. Γενικά δεν είχα μιλήσει με τα καλύτερα για τον Σάκη. Είχαμε χωρίσει με τον τρόπο που είχαμε χωρίσει, δεν είχαμε μιλήσει ξανά. Μπήκε ο Σάκης με τη Χριστίνα και έπαθα εγκεφαλικά. Μετά όταν μίλησα με τον Σάκη και τη Χριστίνα… Είναι πολύ σημαντικό να έχεις έναν δικό σου άνθρωπο στο παιχνίδι», είπε η 25χρονη.

https://www.instagram.com/p/CQ7EoZtAsbq

Και συμπλήρωσε: «Ο Σάκης στο παιχνίδι ήταν το άλλο μου μισό. Ήταν αυτό που βλέπατε. Δεν είμαστε μαζί. Τον αγαπάω, αλλά δεν ξέρω τι θα βγει στην πορεία. Ποτέ μη λες ποτέ. Δεν έχει συμβεί κάτι παραπάνω στο παιχνίδι. Όλα για κάποιο λόγο γίνονται. Δεν ξέρω αν θα ξαναέδινα ευκαιρία. Αν πω το τέλος, είναι τέλος. Στο αγωνιστικό τον θαύμαζα, αλλά μέχρι εκεί. Έχουν μιλήσει όλοι για εμάς, εκτός από μένα. Δεν ισχύουν αυτά που λέγονται (για βία) στον χωρισμό μας με τον Σάκη. Πραγματικά γελάω. Ο Σάκης είναι πολύ ήρεμος χαρακτήρας».