Μπόσνιακ και Ρέμος δεν έχουν αλλάξει καθόλου από το 2010 - Δες τη φωτογραφία που το αποδεικνύει

Μπόσνιακ και Ρέμος δεν έχουν αλλάξει καθόλου από το 2010 - Δες τη φωτογραφία που το αποδεικνύει

Έχουν περάσει 11 χρόνια, αλλά θα νομίζεις ότι η φωτογραφία τραβήχτηκε χτες.

Η ιστορία αγάπης της Υβόννης Μπόσνιακ και του Αντώνη Ρέμου είναι από εκείνες που έχουν απασχολήσει πολύ το κοινό στην επικαιρότητα της showbiz. Τόσο το μοντέλο όσο και ο τραγουδιστής δεν ανήκουν στους ανθρώπους που θέλουν να τραβούν τα βλέμματα για τα προσωπικά τους, όμως, στους λογαριασμούς τους στο Instagram δημοσιεύουν κοινές τους αναρτήσεις ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Ειδικά σε επετείους, το κοινό ξέρει ότι περιμένει κάποια φωτογραφία και ένα τρυφερό caption που θα τη συνοδεύσει. Κάτι απλό, γλυκό και με πολλή αγάπη.

Υβόννη Μπόσνιακ: Ποζάρει με hot μαγιό και οι αναλογίες της εντυπωσιάζουν (photos)

Η φωτογραφία από το 2010

10 μέρες πριν την επέτειο γνωριμίας τους, η Υβόννη αποφάσισε να κάνει μία ανάρτηση που ουσιαστικά αποτελεί Before & After σε ένα διάστημα 11 ετών. Στο πάνω μέρος της φωτογραφίας είναι οι δυο τους που κοιτάζονται τρυφερά το 2021, ενώ στο κάτω μέρος εικονίζεται το ζευγάρι το 2010.

https://www.instagram.com/p/CRZMC0mDCsu

Παρά το ότι οι δύο φωτογραφίες έχουν διαφορά 11 ετών, δεν μπορείς να παρατηρήσεις μεγάλες διαφορές μεταξύ τους. Για την ακρίβεια, θα μπορούσαν εύκολα να είναι λήψεις μέσα στην ίδια εβδομάδα!

Γενέθλια για την Υβόννη Μπόσνιακ- Οι τρυφερές ευχές της κουμπάρας της, Μαρίας Μπεκατώρου (photos)

Τα σχόλια των celebrities

Μέσα στα πρώτα λεπτά δημοσίευσής της, η φωτογραφία είχε ήδη τα σχόλια της Δούκισσας Νομικού, της Φαίης Σκορδά, της Μαρίας Μπεκατώρου και του Δημήτρη Σκουλού που άφησαν μερικές καρδιές.

Δες μερικά από τα σχόλια στην παρακάτω gallery.