Η Δέσποινα Βανδή έκανε την πρώτη της εμφάνιση μετά τον χωρισμό: Όσα είπε επί σκηνής

122 SHARES

Τα πρώτα λόγια της Δέσποινας Βανδή επί σκηνής.

Μπορεί ο φωτογραφικός φακός να εντόπισε τη Δέσποινα Βανδή στην πρώτη της εμφάνιση μετά την ανακοίνωση του χωρισμού από τον Ντέμη Νικολαΐδη μετά από 18 χρόνια γάμου, όμως η τραγουδίστρια απέφυγε να κάνει δηλώσεις στο αεροδρόμιο.

Η Βανδή από το ξεκίνημα Ιουλίου περνάει κάθε τριήμερο στο τέλος της εβδομάδας (Παρασκευή- Σάββατο- Κυριακή) στις Κύπρο και στις Notes Live.

Όπως ήταν φυσικό, δεν θα μπορούσε να αφήσει τη δουλειά της πίσω, παρότι στο Instagram τηρεί σιγή ιχθύος μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου.

Δέσποινα Βανδή-Ντέμης Νικολαΐδης: Το love story, ο γάμος και το διαζύγιο

Τα πρώτα λόγια της Βανδή:

Πιο λαμπερή και όμορφη από ποτέ εμφανίστηκε η Δέσποινα, η οποία έβαλε το μίνι λευκό της φόρεμα και ετοιμάστηκε για να διασκεδάσει τον κόσμο.

«Σας βλέπω φοβισμένους», ήταν τα πρώτα λόγια της Δέσποινας, στο κατάμεστο κέντρο διασκέδασης.

Τα stories που δημοσιεύτηκαν έκανε ο Χάρης Σιανίδης ο οποίος μας έδειξε την έναρξη της Βανδή με την τραγουδίστρια να εξηγεί πως έχει όρεξη για να κάνει και τον κόσμο που βρέθηκε στο κέντρο που εμφανίζεται να περάσει καλά.

Όσο για το story που επιλέχθηκε για να ακούσουμε τη Δέσποινα να τραγουδά, ήταν διπλό.

Η Βανδή τραγούδησε με νόημα το «Υπάρχει ζωή και μετά από εσένα», ενώ αργότερα ερμήνευσε εμφανώς συγκινημένη και την Πέτρα, η οποία πλησιάζει το ένα εκατομμύριο views στο Youtube.

122 SHARES
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ