Μαρία Σάκκαρη: Μας συστήνει την οικογένειά της (photo)

Μαρία Σάκκαρη: Μας συστήνει την οικογένειά της (photo)

Η επιτυχημένη τενίστρια πόζαρε στο Instagram με τους γονείς και τα αδέλφια της.

Τη μία επιτυχία μετά την άλλη βιώνει στα αθλητικά τερέν η Μαρία Σάκκαρη κάνοντας περήφανους όλους τους Έλληνες, αλλά και την οικογένειά της. Η 25χρονη αθλήτρια έχει καταφέρει να κερδίσει θρύλους του τένις και να κάνει απίστευτα ρεκόρ στο αγαπημένο της σπορ.

Φυσικά, πίσω από αυτήν την επιτυχία βρίσκεται η οικογένειά της, η οποία φροντίζει να τη στηρίζει, να της δίνει δύναμη και να είναι συνεχώς στο πλάι της.

Η τενίστρια έχει μιλήσει αρκετές φορές σε συνεντεύξεις της για το πόσο αγαπά τους γονείς και τα αδέλφια της και τώρα μοιράστηκε μέσα από το Instagram account της μια τρυφερή οικογενειακή φωτογραφία.

Μαρία Σάκκαρη: Η καραντίνα, το πάθος της με το τένις και οι στενοί δεσμοί με την οικογένειά της

Το… οικογενειακό Insta Story

Η Μαρία Σάκκαρη έχει δύο αδέλφια, την Αμάντα και τον Γιάννη, και δύο υπέροχους γονείς, τον Κώστα και την Αγγελική, που βρίσκονται πλάι της σε κάθε αγώνα και σε κάθε πρόκληση που εκείνη έχει να αντιμετωπίσει.

Με ένα Insta Story της η αθλήτρια αποφάσισε να συστήσει τους αγαπημένους της ανθρώπους στο κοινό που την ακολουθεί στα social media. Έτσι, λοιπόν, όλοι μαζί και σύσσωμη η οικογένεια πόζαραν αγκαλιασμένοι και χαμογελαστοί με φόντο την πισίνα.

https://www.instagram.com/p/CFxRFcFBjn6

Όπως θα δεις στην gallery και στην οικογενειακή φωτογραφία, η Μαρία Σάκκαρη μοιάζει περισσότερο από όλους με την αδελφή της, Αμάντα.

Η σχέση με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη

Στα μέσα Ιουνίου έγινε γνωστή η σχέση της Μαρίας Σάκκαρη με τον γιο του Πρωθυπουργού της χώρας, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, με την τενίστρια να μιλά σε πρόσφατη συνέντευξή της με τα πιο όμορφα λόγια για τον σύντροφό της.

«Πάει ένας χρόνος τώρα που γνωριστήκαμε και η αλήθεια είναι ότι με έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Είναι ιδιαίτερο και ξεχωριστό παιδί, το έχω πει άλλωστε, δεν είναι κρυφό. Νομίζω ότι ήταν ένα μεγάλο κομμάτι που πήγα καλά στο Rolland Garos, γιατί περνούσα πολύ διαφορετικά τον ελεύθερο χρόνο μου μαζί του σε σχέση με το αν ήμουν μόνη μου, δηλαδή με ηρεμούσε, μου μιλούσε, ήταν πάρα πολύ υποστηρικτικός», είπε η Μαρία Σάκκαρη σε συνέντευξή της στον Αντώνη Σρόιτερ.



Και πρόσθεσε: «Ούτε εκείνος ούτε εγώ έχουμε δώσει ποτέ δικαίωμα. Ο Κωνσταντίνος είναι ένα πάρα πολύ απλό παιδί, μπορώ να μιλάω για εκείνον για ώρες. Έχουμε μια πολύ εύκολη σχέση, είναι πολύ εύκολος άνθρωπος».