Renée Zellweger: Αποκαλύπτει τη σχέση της και τα παθιασμένα φιλιά γίνονται viral

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Renée Zellweger: Αποκαλύπτει τη σχέση της και τα παθιασμένα φιλιά γίνονται viral

Η διάσημη ηθοποιός ανταλλάζει παθιασμένα φιλιά στην παραλία.

Η Renée Zellweger είναι από τις ηθοποιούς του Hollywood που δεν βλέπουμε πολύ συχνά σε δημόσιες εμφανίσεις, ενώ ακόμη πιο σπάνιες είναι οι εμφανίσεις της με κάποιον σύντροφο. Δεν θα τη δεις να κυκλοφορεί με κάποιον σε δημόσια θέα, προτιμά να κρατά χαμηλό προφίλ σε τέτοιες περιστάσες της ζωής της, ενώ το σενάριο να ανταλλάζει παθιασμένα φιλιά καταμεσής μιας παραλίας, φαντάζει επιστημονική φαντασία.

Να που όμως όλα μπορούν να συμβούν εν έτη 2021, και αυτό συμπεριλαμβάνει ακόμη και τη Renée να φιλιέται με τον σύντροφό της σε μια παραλία χωρίς να την ενδιαφέρουν τα φλας των φωτογράφων.

Renée Zellweger: Όλο το Hollywood μιλά για τον νέο της έρωτα (photos)

Η αποκάλυψη και η επισφράγιση της σχέσης της

Την καλύτερη φάση της ζωής της φαίνεται πως περνάει η Renée Zellweger, η οποία βρίσκεται σε σχέση με τον Ant Anstead. Ο φωτογραφικός φακός μάλιστα, τους απαθανάτισε να επιβεβαιώνουν ουσιαστικά τη σχέση τους ανταλλάζοντας παθιασμένα φιλιά στην παραλία το Σάββατο (17/7/21).


https://www.instagram.com/p/CReg9bwnLj7

Βέβαια πριν από αυτό το make out, το ζευγάρι έχει απαθανατιστεί ξανά να φιλιέται δημόσια τόσο έξω από το Home Depot, όσο και στη γειτονιά του Anstead, και πάλι χωρίς να νοιάζονται για τα φλας των φωτογράφων που έπαιρναν φωτιά σε κάθε τους φιλί.


https://www.instagram.com/p/CRf5craJZa7

Οι νέες φωτογραφίες και τα παθιασμένα φιλιά

Στις νέες φωτογραφίες που απαθανατίστηκαν στην παραλία, η Renée δείχνει πολύ ερωτευμένη, καθώς δεν αφήνει δευτερόλεπτο τον αγαπημένο της Ant, ενώ τα φιλιά τους γίνονται viral και όχι άδικα. Η 52χρονη ηθοποιός φορά ένα μακρύ μπλουζάκι γυμναστικής και κολάν, ενώ φορά και καπέλο σε μια προσπάθειά της ίσως να περάσει απαρατήρητη (ίσως και όχι).



Δέκα χρόνια τη χωρίζουν από τον αγαπημένο της Ant Anstead, ο οποίος είναι μόλις 42 ετών, ωστόσο αυτό δεν φαινεται να στέκεται εμπόδιο στον έρωτά τους.