Η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε πού κάνει διακοπές (photos)

Η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε πού κάνει διακοπές (photos)

Λίγες μέρες μετά το τέλος της εκπομπής της η παρουσιάστρια απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης μακριά από την Αθήνα.

Πριν λίγες ημέρες ολοκληρώθηκε η τηλεοπτική σεζόν με την εκπομπή της Φαίης Σκορδά να ρίχνει αυλαία. Η παρουσιάστρια αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές της με την υπόσχεση να… επιστρέψει άκρως ανανεωμένη και με νέα μέλη στην πρωινή παρέα της από Σεπτέμβρη.

Μέχρι τότε, η Φαίη απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές μακριά από το κλεινόν άστυ, αλλά και χωρίς τα παιδιά της.

Φαίη Σκορδά: Το σώμα της είναι πιο γυμνασμένο από ποτέ και οι πόζες με μπικίνι το φανερώνουν

Η πρώτη εξόρμηση της Φαίης Σκορδά

Ώρες ξεκούρασης και χαλάρωσης απολαμβάνει η Φαίη Σκορδά τα τελευταία εικοσιτετράωρα μακριά από την Αθήνα. Η ξανθιά παρουσιάστρια ετοίμασε βαλίτσες και βρέθηκε σε έναν αγαπημένο της προορισμό, τον οποίο… έκανε μέρες να αποκαλύψει στους followers της.

https://www.instagram.com/p/CRMkUbVHQxq

Κι εκεί που όλοι είχαν την απορία από πού ποζάρει με τα hot μαγιό της η Φαίη Σκορδά, εκείνη με ένα Insta Story έκανε την αποκάλυψη λέγοντας ότι είναι στη Χαλκιδική. Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1, άλλωστε, λατρεύει τη Χαλκιδική, κάνει σχεδόν κάθε χρόνο εκεί διακοπές και πολλές φορές έχει υποστηρίξει ότι… σαν τη Χαλκιδική δεν έχει.

Η «άγνωστη» παρέα της

Η Φαίη Σκορδά δεν βρίσκεται μαζί με τους γιους της, Γιάννη και Δημήτρη, στη Χαλκιδική. Τα δύο αγόρια της απολαμβάνουν τις διακοπές τους στα νησιά των Κυκλάδων μαζί με τον μπαμπά τους, Γιώργο Λιάγκα, αυτό το διάστημα.

Η παρουσιάστρια, ωστόσο, εδώ και πολλές μέρες ποζάρει εντελώς μόνη της και στις φωτογραφίες της στο Instagram, αλλά και στα Insta Stories, αφήνοντας να πλανάται ένα μυστήριο σχετικά με το ποια είναι η παρέα της στις διακοπές της.



Πάντως, όπως συνηθίζει κάθε χρόνο, η παρουσιάστρια προβλέπεται να περάσει μεγάλο μέρος των διακοπών της με τους δυο γιους της και, βέβαια, να επισκεφθεί τους γονείς της, που ζουν στη Βόρεια Ελλάδα.