Gigi Hadid: Η απίστευτη εξομολόγηση για το άγχος που βίωνε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της

Sabine Camhi
Gigi Hadid: Η απίστευτη εξομολόγηση για το άγχος που βίωνε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της

Είχε δύο διαφορετικά ημερολόγια: για τα καλά και τα κακά!

Η Gigi Hadid μίλησε για την εγκυμοσύνη και τη μητρότητα, εξηγώντας ότι, όπως και με όλα τα υπόλοιπα, υπάρχουν σκαμπανεβάσματα.

Στη συνέντεηξη που έδωσε για το εξώφυλλό του περιοδικού Harper’s Bazaar, η Gigi μίλησε για το άγχος που ένιωθε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της και πιο συγκεκριμένα, πώς μια παλιά της συνήθεια την έσωσε από τις άσχημες σκέψεις που έκανε.


https://www.instagram.com/p/CRTsuWqH_B2

«Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου, είχα ένα ημερολόγια που ονόμασα το "καλό μου ημερολόγιο" και ένα άλλο που ονόμασα το "κακό μου ημερολόγιο". Δεν ήταν κυριολεκτικές οι έννοιες, αλλά ένα ήταν περισσότερο για τις αναμνήσεις, για την Khai», είπε η Hadid στο περιοδικό. Το «κακό ημερολόγιο», όπως το ονόμασε, ήταν για τις ημέρες που είχε πολύ άγχος, κάτι που την έκανε να αμφιβάλλει αν θα γίνει μια καλή μητέρα. «Τα ημερολόγιά μου είναι παντού μέσα στο σπίτι. Απλώς επιλεγώ αυτό που είναι πιο κοντά μου και αρχίζω να γράφω».

H Gigi Hadid αποκαλύπτει γιατί αποφάσισε να γεννήσει στο σπίτι της

Η Gigi, η οποία καλωσόρισε την κόρη της, Khai, με τον Zayn Malik τον περασμένο Σεπτέμβριο, έχει μιλήσει αρκετά στο παρελθόν για την ψυχική υγεία και πώς είναι να είσαι νέα μητέρα. Πρόσφατα, το μοντέλο έγραψε ένα ανοιχτό γράμμα στους παπαράτσι, τον Τύπο και τους θαυμαστές της, ζητώντας τους να μην εμφανίζεται το πρόσωπο της κόρης της σε φωτογραφίες.



«Η επιθυμία μας είναι να μπορεί να επιλέξει πώς θα προβάλει τον εαυτό της στον κόσμο όταν μεγαλώσει και ότι μπορεί να ζήσει όσο το δυνατόν πιο φυσιολογικά από την παιδική ηλικία, χωρίς να ανησυχεί για μια δημόσια εικόνα που δεν έχει επιλέξει», έγραψε χαρακτηριστικά το 26χρονο μοντέλο.