Αθηνά Οικονομάκου: Θυμήθηκε τη μέρα που έμαθε πως είναι έγκυος με μία photo

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αθηνά Οικονομάκου: Θυμήθηκε τη μέρα που έμαθε πως είναι έγκυος με μία photo

Έκανε το πιο όμορφο throwback της ημέρας.

Μπορεί εχθές (20/7/21) να ήταν Τρίτη και τυπικά να μην είναι η μέρα του throwback, όπως ορίζει το hashtag #tbt (aka throwback Thursday), η Αθηνά Οικονομάκου όμως έκανε share στο Instagram μια πολύ όμορφη ανάμνηση.

Ένα story στο Instagram account της ήταν αρκετό για να μας θυμίσει μία από τις πιο όμορφες στιγμές στη ζωή της τα τελευταία χρόνια.


https://www.instagram.com/p/CQim8NgnBAd

Το τρυφερό #tb της Αθηνάς και η αποκάλυψη

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της διανύει η Αθηνά Οικονομάκου, που πριν από 40 ημέρες έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της. Στις 9 Ιουνίου 2021, ημέρα που είχε τελική ημερομηνία τοκετού η ηθοποιός, γεννήθηκε η μικρή Σιέννα-Ηλέκτρα, που έχει ολοκληρώσει την οικογενειακή ευτυχία της ηθοποιού.

Το τελευταίο διάστημα η Αθηνά, ανεβάζει συνεχώς φωτογραφίες με την μικρούλα, και είναι πραγματικά τόσο γλυκές και χαριτωμένες που δεν μπορείς να μην της σχολιάσεις. Η χθεσινή μέρα όμως (20/7/21) ήταν διαφορετική για την Αθηνά.

Η ηθοποιός έκανε ένα throwback στο Instagram account της και θυμήθηκε τη μέρα που έμαθε πως ήταν έγκυος στον μικρό Μάξιμο. Ήταν 20 Ιουλίου 2017, όταν έμαθε για την εγκυμοσύνη της και τη φωτογραφία αυτή την είχε ανεβάσει στο account της, κανείς όμως δεν γνώριζε τότε πως ήταν έγκυος.

athinao1konomakou 219822877 418003749421714 8350678428672444142 n

«Μόλις είχα μάθει ότι ήμουν έγκυος στον Μαξιμάκο», γράφει στο caption στο story η ηθοποιός.

Η αποκάλυψη για την κόρη της

Η Τρίτη (20/7) ήταν επίσης ξεχωριστή μέρα για την Αθηνά, η οποία σαράντησε και πήγε στην εκκλησία, να πάρει την ευχή για την κόρη της όπως μας έδειξε και στο Instagram.

To story αυτό ήταν αρκετό για να μάθουμε πως η μικρή Σιέννα έχει και δεύτερο όνομα και αυτό είναι το «Ηλέκτρα». Και τα δύο πάντως είναι πολύ όμορφα ονόματα και αρκετά ιδιαίτερα.

Η μικρή Sienna σαράντησε και δες πώς το ανακοίνωσε η Αθηνά Οικονομάκου (photo)

Το σώμα της ηθοποιού 40 μέρες μετά τη γέννα

Όσο για το σώμα της Αθηνάς Οικονομάκου, ότι και να πούμε είναι ελάχιστο. Σαράντα ημέρες μετά τη γέννηση της κόρης της, και μοιάζει σαν να μην ήταν ποτέ έγκυος.



Δες παραπάνω τι ανέβασε τη Δευτέρα (19/7/21) στο Instagram account της.