Γιάννης Αντετοκούνμπο: Celebrities και Twitter υποκλίθηκαν στον πρωταθλητή NBA και MVP (photos)

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Celebrities και Twitter υποκλίθηκαν στον πρωταθλητή NBA και MVP (photos)

Για άλλη μια φορά ο Γιάννης έκανε περήφανη όλη την Ελλάδα.

Πρωταθλητής NBA και MVP των τελικών αναδείχθηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μετά τη λήξη του Game 6 ανάμεσα σε Milwaukee Bucks και Phoenix Suns.

Οι Bucks επικράτησαν με 105-98 των Suns, και κάνοντας το 4-2 αναδείχθηκαν πρωταθλητές του ΝΒΑ για δεύτερη φορά στην ιστορία τους μετά το 1971. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναδείχθηκε MVP των τελικών και έγινε μόλις ο 7ος παίκτης στην ιστορία του ΝΒΑ που σημείωσε 50 πόντους σε αγώνα των ΝΒΑ Finals.

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Όταν εστιάζεις στο παρελθόν, αυτό είναι ο εγωισμός σου»

Τα πρώτα λόγια του Γιάννη

Μετά τη λήξη του Game 6 και μετά από αυτήν τη σπουδαία κατάκτηση ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ξέσπασε σε κλάματα.

Βαθιά συγκινημένος ο «Greek Freak» έτρεξε να αγκαλιάσει τη μητέρα του και τον αδελφό του Άλεξ, που βρίσκονταν στις κερκίδες του «Fiserv Forum», ενώ λίγο αργότερα πραγματοποίησε video-κλήση με τον αδελφό του, Θανάση.

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, συμπαίκτης του Γιάννη στους Bucks, βρίσκεται σε καραντίνα λόγω κορονοϊού και δεν μπόρεσε να είναι παρών, αλλά ο αδελφός του γεμάτος ένταση και αδρεναλίνη τού φώναζε «έλα στο γήπεδο», δείχνοντάς του τελικά όλους τους πανηγυρισμούς μέσα από την κάμερα του κινητού του.



«Η κατάκτηση του τίτλου σημαίνει πολλά. Θέλω να ευχαριστήσω το Μιλγουόκι που πίστεψε σε εμένα. Ήθελα να τα καταφέρω για την πόλη. Είμαι χαρούμενος που τα κατάφερα», ήταν τα πρώτα λόγια του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Το «κύμα» στήριξης και ενθουσιασμού από celebrities και Twitter

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ιδιαίτερα αγαπητός στη χώρα μας με αποτέλεσμα αυτή του η κατάκτηση να μη μείνει ασχολίαστη τόσο από τους celebrities, από ανθρώπους της πολιτικής όσο και από τον απλό κόσμο.

Το Instagram γέμισε με posts χαράς, ενθουσιασμού και αναγνώρισης των αγώνων του Γιάννη μέχρι σήμερα, όπως έγινε και στο Twitter.

Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, δεν άφησε ασχολίαστη τη μεγάλη νίκη του Γιάννη Αντετοκούνμπο χαρακτηρίζοντας στο tweet του «απίστευτο» τον Greek Freak.

Πολλοί, όμως, ήταν και οι Έλληνες celebrities που υποκλίθηκαν στη νίκη του Γιάννη. Δες τα posts και τα tweets στην παρακάτω gallery!