Reunion για τους παίκτες του Survivor- Πού βρέθηκαν (photos+videos)

Reunion για τους παίκτες του Survivor- Πού βρέθηκαν (photos+videos)

Οι συμμετέχοντες του Survivor συναντήθηκαν και πέρασαν μια υπέροχη βραδιά.

Το Survivor ήταν αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο επιτυχημένα προγράμματα της σεζόν που πέρασε. Τα αγωνίσματα, οι κόντρες και τα ευτράπελα που βίωναν οι παίκτες έκαναν τους τηλεθεατές να μην μπορούν να πάρουν τα μάτια τους από την οθόνη.

Και μπορεί να έχουν περάσει αρκετές μέρες από την ανάδειξη του νικητή και τη λήξη του παιχνιδιού, όμως οι Survivors κρατούν ακόμα επαφή και έχουν αναπτύξει δυνατές φιλίες μεταξύ τους. Απόδειξη; Η έξοδος που πραγματοποίησαν το βράδυ της Τρίτης.

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Η αλλαγή στην εμφάνισή της μετά το Survivor (photos)

Η έξοδος των Survivors

Πολλοί από τους παίκτες του Survivor συναντήθηκαν το βράδυ της Τρίτης σε εστιατόριο των νοτίων προαστίων και απόλαυσαν ένα λαχταριστό δείπνο.

Ο Περικλής Κονδυλάτος, ο Παύλος Γαλακτερός, η Νικολέτα Μαυρίδη, η Καρολίνα Καλύβα, ο Γιώργος Ασημακόπουλος, η Ελευθερία Ελευθερίου και ο Γιώργος Κόρομι έφαγαν, γέλασαν και πέρασαν υπέροχες στιγμές πλάι στο κύμα δείχνοντας πως ανάμεσά τους έχει αναπτυχθεί μια δυνατή φιλία.

Μάλιστα, ο Περικλής με την Καρολίνα... αποκάλυψαν ότι τους λείπει πολύ η Ανθή Σαλαγκούδη δείχνοντας έτσι ότι- μετά την κόντρα- πλέον είναι όλα καλά ανάμεσα στον σχεδιαστή κοσμημάτων και τη δημοσιογράφο.

Στη συνάντηση, βέβαια, δεν είδαμε και αρκετούς άλλους παίκτες, όπως η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ο Σάκης Κατσούλης, ο Τριαντάφυλλος και η Ελένη Χαμπέρη.

Στα παρακάτω videos, αλλά και στην gallery, θα δεις ό,τι έγινε αυτήν την όμορφη βραδιά.





Όλοι οι πρώην παίκτες έκαναν αναρτήσεις στα social media δείχνοντας πόσο όμορφα περνούν με τον Περικλή Κονδυλάτο, όμως, να κάνει μια μακροσκελή ανάρτηση για τους ανθρώπους αυτούς και την εμπειρία του στο Survivor.

Η ανάρτηση του Περικλή Κονδυλάτου

Ο σχεδιαστής κοσμημάτων, Περικλής Κονδυλάτος, έκανε μια πολύ συγκινητική και τρυφερή ανάρτηση στο Instagram για όλη την εμπειρία του Survivor και τους ανθρώπους που γνώρισε εκεί.

https://www.instagram.com/p/CRlMOGOrtYx

«Δεν είναι τέλειοι, σίγουρα έκαναν λάθη (ιδίως εγώ), όμως η καρδιά μου τους αναζητά κάθε μέρα. Η εμπειρία αυτή θα είναι για πάντα εκεί κλειδωμένη σε ένα παρελθόν, το οποίο θα νομίζουμε ότι μπορούμε να αγγίξουμε μέσω της μνήμης. Αλλά δεν είναι έτσι. Ό,τι κατασκευάζει ο εγκέφαλός μας σαν μνήμη δυστυχώς είναι νέο δημιούργημα όχι αυτή καθαυτή η εμπειρία. Ο μόνος τρόπος να προσεγγίσουμε, λοιπόν, αυτό το παρελθόν είναι μέσω.... της αγάπης», έγραψε χαρακτηριστικά.