Συγκλονίζει η Άννα Μαρία Βέλλη: «Στη θέση της Κάρολαιν ή της Γαρυφαλλιάς θα μπορούσα να είμαι εγώ»

Συγκλονίζει η Άννα Μαρία Βέλλη: «Στη θέση της Κάρολαιν ή της Γαρυφαλλιάς θα μπορούσα να είμαι εγώ»

Η Άννα Μαρία Βέλλη περιγράφει τις λεπτομέρειες στα χέρια συντρόφων της που λίγο έλειψε να της στερήσουν τη ζωή.

Μετά τη δολοφονία της Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο από τον σύντροφό της, η Άννα Μαρία Βέλλη αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή της.

Η πρώην παίκτρια του Survivor και Youtuber, αποφάσισε να μιλήσει για την κακοποιητική συμπεριφορά που έχει βιώσει σε δύο σχέσεις της, αποκαλύπτοντας πως γλίτωσε από θαύμα και πως ήταν πιο τυχερή σε σχέση με την Καρολάιν και τη Γαρυφαλλιά.

Η εξομολόγηση της Άννας Μαρίας Βέλλη

«Οι ζωές μας δεν ΠΡΕΠΕΙ να είναι θέμα τύχης. Καμία μόνη», έγραψε προλογίζοντας το βίντεό της η Βέλλη η οποία τόνισε ανάμεσα σε άλλα:

Τι συμβαίνει με Μπάρτζη-James: Εξαφάνισαν τη Βέλλη στο Twitter



https://www.instagram.com/p/CRjahOkAbEK
Include caption By using this embed, you agree to Instagram's API Terms of Use .

«Ζω από τύχη. Είμαι τριάντα ενός ετών και έχω βρεθεί δύο φορές στη ζωή μου σε κακοποιητική σχέση. Στη θέση της Κάρολαιν ή της Γαρυφαλλιάς θα μπορούσα να είμαι εγώ. Τα κορίτσια αυτά δεν ήταν απλά τυχερά εγώ ήμουν», τόνισε η Βέλλη και συμπλήρωσε:

«Τις τελευταίες ημέρες, αναβιώνω εκείνες τις στιγμές και γυρνάει συνεχώς στο μυαλό μου, η σκέψη ότι ήμουν απλά τυχερή. Η Γαρυφαλλιά δεν ήταν τυχερή, η Καρολάιν δεν ήταν τυχερή, εγώ απλά έτυχε να μην πεθάνω από τα χέρια κακοποιητικού συντρόφου, δεν ξέρεις τι θα τύχει σε σένα, δεν ξέρει αν θα αναπνέεις».