Demi Moore: Το τρυφερό post για τα γενέθλια της κόρης της και η αποκάλυψη μετά από 30 χρόνια

Demi Moore: Το τρυφερό post για τα γενέθλια της κόρης της και η αποκάλυψη μετά από 30 χρόνια

Η διάσημη ηθοποιός προχώρησε σε μια απρόσμενη αποκάλυψη που αφορά την κόρη της.

Τα γενέθλιά της είχε στις 20 Ιουλίου η κόρη της Demi Moore και του Bruce Willis, Scout Willis, με τη διάσημη μαμά της να της δίνει τις ευχές της, αλλά και να προχωρά σε μια αποκάλυψη για τον τοκετό που δεν γνώριζε κανένας μέχρι σήμερα.

Η Demi Moore ποζάρει με μαύρο μαγιό και κερδίζει πάνω από 200.000 likes σε 5 ώρες

Οι ευχές της Demi Moore και η αποκάλυψη

Η Scout Willis έγινε 30 χρόνων χθες με τη μαμά Demi Moore να της δίνει τις πιο τρυφερές ευχές της και να αποκαλύπτει για πρώτη φορά πως ο τοκετός ήταν πρόωρος.

«Είχες χαράξει το δικό σου μονοπάτι όταν αποφάσισες να έρθεις στον κόσμο 3.5 εβδομάδες νωρίτερα πριν 30 χρόνια. Συνεχίζεις να κάνεις το ίδιο με κάθε θαρραλέο, στοχαστικό και ουσιαστικό βήμα σε αυτήν τη ζωή. Μαθαίνω από σένα καθημερινά. Εμπνέομαι από εσένα. Πραγματικά μου αρέσεις. Και νιώθω τιμή να είμαι η μαμά σου. Νιώθω ενθουσιασμό που μοιράζομαι τη ζωή μαζί σου. Σε αγαπώ τρελά», έγραψε η Demi Moore στη λεζάντα της ανάρτησής της.

https://www.instagram.com/p/CRjv9BVIUA_

Και πρόσθεσε: «Ανυπομονώ για τις περιπέτειες των επόμενων 30 μεγαλειωδών χρόνων- ξεκινώντας από σήμερα, στα γενέθλιά σου! Χαρούμενα 30ά γενέθλια Scout LaRue. Σ’ αγαπώ ως το φεγγάρι».

Η ανάρτηση και το πάρτι της Scout Willis

Η κόρη της Demi Moore δεν θα μπορούσε να μη γιορτάσει φαντασμαγορικά τα 30ά της γενέθλια. Η Scout έκανε ένα pool party με τους φίλους της και ανέβασε αρκετά στιγμιότυπα στα Insta Stories της δείχνοντας ότι περνά φανταστικά και ότι χαίρεται που μπαίνει σε μια νέα δεκαετία.



Η 30χρονη πλέον δημοσίευσε και μία φωτογραφία στο Instagram στην οποία ποζάρει με τους γονείς της, Demi Moore και Bruce Willis, γράφοντας χαρακτηριστικά και με χιούμορ: «Σαν σήμερα πριν 30 χρόνια να τι προέκυψε από τη συνεργασία της Demi και του Bruce».

Στην παρακάτω gallery θα δεις όλες τις φωτογραφίες από τα γενέθλια της Scout Willis, αλλά και αυτές που δημοσίευσε η μαμά της, Demi Moore.