Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ποζάρει με λευκό μπικίνι και οι γλουτοί της εντυπωσιάζουν (photo)

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ποζάρει με λευκό μπικίνι και οι  γλουτοί της εντυπωσιάζουν (photo)

Πιο fit από ποτέ είναι η Κωνσταντίνα!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι πιο fit από ποτέ και φροντίζει κάθε τρεις και λίγο να μας το υπενθυμίζει με τα posts της στο Instagram και με τις πόζες της με μαγιό. Η παρουσιάστρια έχει καταφέρει να φτιάξει ένα καλλίγραμμο σώμα με την τελευταία ανάρτησή της με μπικίνι να το αποδεικνύει περίτρανα.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η αλλαγή στο σώμα της και οι τρυφερές στιγμές με τον σύντροφό της (photos)

Η φωτογραφία με λευκό μπικίνι

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πόσταρε μία hot φωτογραφία με λευκό μπικίνι με τα likes και τα σχόλια να παίρνουν «φωτιά». Οι κοιλιακοί της, όπως φαίνονται από το πλάι, κόβουν την ανάσα.

https://www.instagram.com/p/CRlpB9iLDLo

Το καλλίγραμμο σώμα, βέβαια, η Κωνσταντίνα δεν το απέκτησε έτσι μαγικά. Η παρουσιάστρια έκανε γυμναστική σε όλη τη διάρκεια της καραντίνας και συγκεκριμένα προτιμούσε το τένις, το ποδήλατο και την αερόβια γυμναστική.

Έκανε, όμως, και διατροφή και το αποτέλεσμα αν μη τι άλλο είναι ορατό!

Επιστροφή και… «Κάτι ψήνεται»

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ!, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου παραδέχθηκε ότι θα είναι η παρουσιάστρια της εκπομπής «Κάτι ψήνεται», που επιστρέφει στους τηλεοπτικούς δέκτες μας την ερχόμενη σεζόν μέσα από το ΣΚΑΪ και την Acun Media.

Μιλώντας στη δημοσιογράφο Σόνια Καζόνι, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είπε χαρακτηριστικά: «Συζητήσαμε κάποια projects (σ.σ. με το ΣΚΑΪ και την Acun Media), μου φάνηκαν πολύ ενδιαφέροντα και η συνεργασία προχώρησε. Το Κάτι Ψήνεται θα ξεκινήσει πολύ σύντομα γυρίσματα, μέχρι τέλη Ιουλίου».



Και συμπλήρωσε: «Πρώτη φορά το φορμάτ θα έχει παρουσιαστή. Μάλιστα, ο παρουσιαστής θα έχει ενεργό ρόλο, με διάδραση στον κόσμο, κάτι που δεν συνέβαινε παλιά. Θα επισκέπτομαι τα σπίτια των διαγωνιζομένων και θα συμμετέχω στη διαδικασία».

Όσο για το reality «Αγρότης Μόνος Ψάχνει» για το οποίο είχε ακουστεί ότι θα το παρουσιάσει, η Κωνσταντίνα αποκάλυψε πως προς το παρόν αυτό το project έχει «παγώσει».