Βίκυ Καγιά: Με ολόσωμο μαγιό και χωρίς υποψία μακιγιάζ στις διακοπές της

Βίκυ Καγιά: Με ολόσωμο μαγιό και χωρίς υποψία μακιγιάζ στις διακοπές της

Η νέα φωτογραφία σε summer mood με την αξιολάτρευτη Μπιάνκα.

Το καλοκαίρι συνεχίζεται δυναμικά για τους celebrities. Οι φωτογραφίες στους λογαριασμούς τους στο Instagram επιμένουν στο να εμφανίζονται πολύ τακτικά και το κοινό ενημερώνεται για όλα όσα περιλαμβάνουν οι διακοπές τους.

Η Βίκυ Καγιά, αυτήν την περίοδο, απολαμβάνει πολύτιμο χρόνο με την οικογένειά της στις Κυκλάδες. Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram δείχνουν την παρουσιάστρια και κριτή να έχει φορέσει το ολόσωμο μαγιό της και να χαλαρώνει στα κρυστάλλινα νερά της θάλασσας.

Γενέθλια για τη Βίκυ Καγιά: Δες πώς ήταν πριν από 10, 20 και 30 χρόνια



Η no-makeup φωτογραφίες και η Μπιάνκα

Σε αυτές τις λήψεις, ποζάρει χωρίς υποψία μακιγιάζ, εντελώς ακομπλεξάριστη και πιο όμορφη από ποτέ. Παράλληλα, δεν παραλείπει να μοιραστεί με το κοινό της και εικόνες με την κόρη της, Μπιάνκα.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι το ελληνικό καλοκαίρι καλά κρατεί και, για το επόμενο διάστημα, οι celebrities θα συνεχίσουν να δημοσιεύουν υπέροχο υλικό από τις διακοπές τους.

Βίκυ Καγιά: Η φωτογραφία της με μαγιό που έκανε ακόμη και τον Καράβα να σχολιάσει (pics)

Το κοινό του Instagram, πάντως, εκδήλωσε όλον τον θαυμασμό του για την ανάρτηση μέσα από τα σχόλια που δε σταμάτησαν να εμφανίζονται.

Στην παρακάτω gallery θα βρεις τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Βίκυ Καγιά καθώς και μερικά από τα σχόλια που ακολούθησαν.