Lady Gaga: Το βίντεο με μικροσκοπικό μπικίνι που ξεπέρασε τα 5 εκατομμύρια views σε 8 ώρες

Lady Gaga: Το βίντεο με μικροσκοπικό μπικίνι που ξεπέρασε τα 5 εκατομμύρια views σε 8 ώρες

Πιο hot από ποτέ η τραγουδίστρια!

Μπορεί να έχει καταξιωθεί ως μία από τις κορυφαίες pop stars, όμως η Lady Gaga έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να προσελκύσει το ενδιαφέρον των θαυμαστών της και με τις αναλογίες της.

Απόδειξη; Οι φωτογραφίες με μαγιό που ανεβάζει και γίνονται viral στα social media!

Natural beauty! Η Lady Gaga ποζάρει χωρίς μακιγιάζ και είναι άλλος άνθρωπος

Το viral βίντεο με μικροσκοπικό μπικίνι

Το βράδυ της Τετάρτης ένα βίντεο της Lady Gaga στο Instagram ήταν αρκετό για να… αναστατώσει τους fans της.

Η pop star, καθώς απολάμβανε το μπάνιο της σε πισίνα, αποφάσισε με στυλ και χάρη να βγει για να κάτσει στην ξαπλώστρα της. Ε, αυτό ήταν! Το κορμί της και το μικροσκοπικό, πορτοκαλί μπικίνι που φορούσε ήταν αρκετά για να προκαλέσουν τον ενθουσιασμό των followers της.

https://www.instagram.com/p/CRmtxBQj2or

Μέσα σε μόλις οκτώ ώρες, για να καταλάβεις, το βίντεο της Lady Gaga ξεπέρασε τα 5 εκατομμύρια views. Καθόλου τυχαίο. Βλέπεις, άλλωστε, και μόνη σου ότι οι αναλογίες της κόβουν την ανάσα.

Πρωταγωνίστρια στην ταινία για τη ζωή του Gucci

Τον προσεχή Νοέμβριο πρόκειται να προβληθεί στους κινηματογράφους η ταινία «House of Gucci». Η ιστορία επικεντρώνεται στη δολοφονία του κληρονόμου, Mauriccio Gucci, από άνθρωπο που πλήρωσε η σύζυγός του, Patricia Reggiani.

Τον ρόλο της Patricia Reggiani θα έχει η Lady Gaga, η οποία- όπως λέγεται- έχει δώσει τον καλύτερό της εαυτό με το Όσκαρ Α’ Γυναικείου ρόλου να μη… βρίσκεται και πολύ μακριά της.



Η Lady Gaga έκανε το κινηματογραφικό ντεμπούτο της ως La Chameleón, μία πληρωμένη δολοφόνος με αδυναμία στην glamorous couture, στην ταινία Machete Kills του Robert Rodriguez.

https://www.instagram.com/p/CMNes5lsKgK

Έπειτα, συμμετείχε στο American Horror Story: Roanoke ως μία μάγισσα, ενώ το 2018 την είδαμε και στο A Star is Born με τον Bradley Cooper.