Η Δέσποινα Βανδή γίνεται 52 ετών: Οι ευχές στα πρώτα γενέθλια χωρίς τον Ντέμη

Η Δέσποινα Βανδή γίνεται 52 ετών: Οι ευχές στα πρώτα γενέθλια χωρίς τον Ντέμη

Οι διάσημοι φίλοι της τραγουδίστριας έχουν αρχίσει να της εύχονται για τα γενέθλιά της.

Τα πρώτα γενέθλιά της μετά τον χωρισμό από τον Ντέμη Νικολαΐδη περνά η Δέσποινα Βανδή. Η τραγουδίστρια σήμερα έχει τα γενέθλιά της και γίνεται 52 ετών.

Ήδη διάσημοι και μη φίλοι της έχουν αρχίσει να κάνουν Instagram posts και stories κάνοντάς την tag και δίνοντάς της τις πιο θερμές ευχές τους.

Η Δέσποινα Βανδή έκανε την πρώτη της εμφάνιση μετά τον χωρισμό: Όσα είπε επί σκηνής

Οι ευχές των διάσημων φίλων της Δέσποινας

Πρωί-πρωί οι δυο καλοί φίλοι της Δέσποινας Βανδή, η Δανάη Μπάρκα και ο Αργύρης Αγγέλου, έσπευσαν να κάνουν Insta Stories για να ευχηθούν στην τραγουδίστρια.

Η Δέσποινα κάνει αρκετά χρόνια παρέα τόσο με τη μητέρα της Δανάης, Βίκυ Σταυροπούλου, όσο και με την ίδια, ενώ και με τον Αργύρη Αγγέλου τούς συνδέει μια βαθιά φιλία.




Λίγο αργότερα και ο Νίκος Κοκλώνης τής έκανε μια αφιέρωση μέσα από Insta Story.

Στην gallery θα δεις περισσότερα posts των celebrities φίλων της Δέσποινας Βανδή.

Η ανακοίνωση του διαζυγίου και το love story

Με μία επίσημη και λιτή ανακοίνωση την οποία εξέδωσε η δισκογραφική της εταιρεία αποφάσισε η Δέσποινα Βανδή να κοινοποιήσει τη λύση του γάμου της με τον Ντέμη Νικολαΐδη.

Η είδηση έγινε γνωστή στης 15 Ιουλίου με την ανακοίνωση να λέει: «Ύστερα από 18 χρόνια, πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου μας. Απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η φροντίδα και η προστασία των παιδιών μας και παρακαλούμε για το σεβασμό της απόφασής μας και της προτεραιότητάς μας».

Η Δέσποινα Βανδή γνωρίστηκε με τον Ντέμη Νικολαΐδη στα τέλη της δεκαετίας του 1990 με τον γάμο τους να πραγματοποιείται στις 17 Ιουνίου 2003 με δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

https://www.instagram.com/p/B8WEhwkJuvA

Τον Φεβρουάριο του 2004 ήρθε στον κόσμο η κόρη τους, Μελίνα, ενώ τον Αύγουστο του 2007, Βανδή και Νικολαΐδης έγιναν γονείς για δεύτερη φορά με τον ερχομό του γιου τους, Γιώργου.