Τέλος η Δούκισσα Νομικού από τον ΣΚΑΙ- Η σπόντα της παρουσιάστριας: «Ήταν μια σύντομη νέα αρχή»

Πατούλια Κατερίνα
Τέλος η Δούκισσα Νομικού από τον ΣΚΑΙ- Η σπόντα της παρουσιάστριας: «Ήταν μια σύντομη νέα αρχή»

Τέλος η Δούκισσα Νομικού από τον ΣΚΑΙ. Το καρφί της παρουσιάστριας.

Τελικά, δεν απέδωσε καρπούς η συνεργασία της Δούκισσας Νομικού με τον ΣΚΑΙ. Η λαμπερή παρουσιάστρια, με ένα ποστ στο Instagram και μια θλιμμένη selfie ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της με τον τηλεοπτικό σταθμό του Φαλήρου και πέταξε και το καρφάκι της!

Η Δούκισσα ανέλαβε πριν το τέλος του 2020, την παρουσίαση των lives του The Voice, μιας και ο Γιώργος Λιανός έπρεπε να ταξιδέψει ως τον Άγιο Δομίνικο με το Survivor ενώ είχε ξεκινήσει και τα γυρίσματα για το ελπιδοφόρο τότε SuperMakeOver, την εκπομπή που υποσχόταν να αλλάξει τα μεσημέρια μας και το look όσων συμμετείχαν σε αυτή.

Το μήνυμα της Δούκισσας

«Ευχαριστώ!

Σας ευχαριστώ για την αγάπη που μου δείχνετε κάθε φορά που ξεκινάω κάτι καινούργιο. Σας ευχαριστώ και για την αγάπη που μου δείχνετε κάθε φορά που σταματάω κάτι.

Ήθελα να σας πω πως η συνεργασία μου με τον ΣΚΑΙ ολοκληρώθηκε, ήταν μια (σύντομη) νέα αρχή/επιστροφή στην τηλεόραση, μετά από 3.5 χρόνια. Ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους που με πίστεψαν και όλους τους συνεργάτες μου μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Ήρθε η στιγμή να πω «Πάμε γι’ άλλα»!

Έτσι είναι αυτή η δουλειά, μηδενίζεις συχνά το κοντέρ. Αλλά γι’αυτό είναι υπέροχη.

Δεν ξέρω τί θα έρθει, πότε θα έρθει, πού θα έρθει. Αλλά εδώ είμαστε. Μαζί!

Πάμε γι’ άλλα λοιπόν»!



Η λέξη σύντομη που αοφορύσε την επιστροφή της και η θλιμμένη φωτογραφία της Δούκισσας, εκφράζουν όσα δεν αναλύει στο post της αυτό, μιας και οι συνεργασίες που έκανε πάντα η παρουσιάστρια, ήταν μακροχρόνιες.

Η Δούκισσα είχε άλλωστε ανακοινώνει τον Νοέμβριο του 2020, την επιστροφή της στην τηλεόραση μετά από 3,5 χρόνια κι ενώ τα χρόνια αυτά, είχε αφιερωθεί στα παιδιά της.